Siirry sisältöön

Tamperelaiset korkeakoulut esittäytyvät opiskelijoille

Julkaistu 9.5.2016 12.25

Jo perinteeksi muodostunut Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle -tapahtuma tiistaina 10.5.2016 tuo jälleen Tampereelle satoja nuoria suunnittelemaan tulevaisuuttaan. Noin 16-18-vuotiaita nuoria on tulossa niin Tampereelta, Tampereen seudulta kuin myös eri puolilta Suomea. Viime vuonna tapahtumaan osallistui 3500 opinnoista kiinnostunutta.

Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle -tapahtuma 2016
 

Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle -tapahtumassa paikalliset korkeakoulut esittelevät monipuolista koulutustarjontaansa Tampere-talossa ja osittain Tampereen yliopiston tiloissa kello 9-16. Tampereen kaupungin tervehdyksen tuo apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki.

Päivän aikana on katsottavaa ja kuunneltavaa monessa eri paikassa. Ohjelma on jaettu kolmeen osaan: esittelypisteisiin, tietoiskuihin ja koulutusesittelyihin.

Sorsapuistosalissa on esittelypisteitä, joissa voi tavata opiskelijoita ja korkeakoulujen henkilökuntaa, keskustella uravaihtoehdoista ja kuulla opiskelijoiden kokemuksia opiskelusta ja opiskelijaelämästä Tampereella. Lisäksi voi käydä kuuntelemassa kiinnostavien koulutusalojen tarkempia esittelyjä.

Toimintaansa esittelevät Poliisiammattikorkeakoulu, Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen yliopisto. Mukana järjestelyissä ovat myös Tampereen kaupunki ja Opiskelijan Tampere.

Päivän tarkka ohjelma:


Teksti Raija Lindell