Siirry sisältöön

Tesoman nykyinen terveysasema sulkee ovensa

Julkaistu 17.12.2015 14.42

Tesoman terveysasema on viimeistä päivää auki nykyisissä toimitiloissaan Tesoman Kohmankaaressa keskiviikkona 23.12.2015. Terveysaseman lääkärit ja hoitajat jatkavat vastaanottojaan joulusulun jälkeen 7.1.2016 kolmessa eri pisteessä: vanhan varikon tiloissa Lielahdessa osoitteessa Turvesuonkatu 15 sekä Tipotien ja Lielahden terveysasemilla.

Terveysasema joudutaan sulkemaan sisäilmaongelmien vuoksi. Aseman toiminnot ovat väliaikaistiloissa siihen saakka, kun uusi Tesoman hyvinvointikeskus avataan vuonna 2017.

Tesomalaisten väliaikainen asiointipaikka määräytyy asuinalueen mukaan. Kaupungin verkkosivulla olevan Omalääkäri -haun kautta pääsee näkemään 23.12. lähtien, missä oma terveysasema sijaitsee.

Pääsääntöisesti Epilän ja Ristimäen asukkaiden vastaanotot ovat Tipotiellä ja Lielahden terveysasemalla palvellaan Haukiluomassa, Myllypurossa ja Lamminpäässä asuvia.

Muut saavat terveysasemapalvelunsa vanhan varikon tiloissa Turvesuonkadulla. Näissä entisissä läntisen varikon rakennuksissa toimivat myös kaupungin eläinlääkärit.

Turvesuonkadun pisteeseen muuttaa Tesomalta kuusi lääkäriä ja hoitajaa. Lielahti-keskukseen ja Tipotielle menee kumpaankin kaksi lääkäriä ja yksi hoitaja.

Hammashoitolan vastaanotot siirtyvät Lielahden hammashoitolaan Lielahti-keskukseen. Suuhygienisti ottaa vastaan Tipotiellä.


Lisätietoja

Ylilääkäri
Kati Myllymäki
puhelin 040 801 6905
sähköposti [email protected]


Teksti Tuula Ala-Honkola-Berge