Siirry sisältöön

Rulla-klubi: Pikku Papun orkesteri

Julkaistu 6.4.2020 14.22

Aika: 27.3.2021 14.00 – 15.00
Paikka: G Livelab Tampere

Tapahtumalaji: Lapset, Musiikki ja konsertit
Pääsymaksu: 12€
Järjestäjä: Lastenkulttuurikeskus Rulla ja G Livelab Tampere

Pikku Papun Orkesterin konsertissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa!

 

HUOM! Pikku Papun Orkesterin konsertti G Livelabissa on siirtynyt koronavirustilanteen aiheuttamien rajoituksien vuoksi, uusi päivämäärä on 27.3.2021. Toukokuun ja marraskuun 2020 konsertteihin ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavassa konsertissa.

Mikäli haluat kuitenkin palauttaa lippusi, laita spostia (viimeinen palautuspäivä 21.11.2020):
[email protected]

Mikäli olet ostanut konserttilippusi Tiketti-palvelusta ja haluat rahojenpalautuksen, pyydämme olemaan yhteydessä suoraan palveluntarjoajaan. Lisätiedot: www.tiketti.fi

Rulla-klubilla kvartettina esiintyvän orkesterin energinen esiintyminen, akustiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset ovat sulattaneet niin pienten kuin varttuneempienkin kuulijoiden sydämet. Pikku Papun Orkesterin musiikki on tullut monille tutuksi Yle TV2:n Pikku Kakkosesta ja Musarullaa-konserttisarjasta.

Leikkivässä konsertissa lavalla nähdään:

Heli Kajo: laulu, nokkahuilu ja perkussiot
Antti Kokkola: laulu ja kitara
Maiju Kopra: laulu, trumpetti ja ksylofoni
Sannis Sundström: laulu ja viulu

Rulla-klubi on G Livelab Tampereen ja Lastenkulttuurikeskus Rullan yhdessä kehittämä klubikonsepti. Konserttipäivänä julkaistaan nyt myös esiintyjään ja teemaan liittyvä tehtäväsivu, jonka voi tulla konserttipäivänä tekemään Rullaan tai hakea mukaan kotona tehtäväksi. Kansio ja aikaisemmat Rulla-klubitehtävät saa myös konserttipäivänä Rullasta.

Liput 12 €

HUOM! Alle 1-vuotiaat pääsevät konserttiin maksutta. Muille liput ovat normaalihintaisia.

Ulkoinen linkkiOsta lippusi ennakkoon: https://www.glivelab.fi/tampere/events/rulla-klubi-pikku-papun-orkesteri-5e84667af2550c0017ea6542/