Siirry sisältöön

Animaatio-taidepaja Hiedanrannassa

Julkaistu 7.11.2019 13.26

Aika: 7.12.2019 13.00 – 15.00
Paikka: Lielahden kartano

Tapahtumalaji: Kuvataide, Lapset, Tanssi, Teatteri, Työpajat
Pääsymaksu: Vapaa pääsy
Järjestäjä: Tampereen kaupunki, Hehkumahku

Hiedanrannassa tarjolla tekemistä koko perheelle! Yhteisötaidekoulu Hehkumahkun animaatio-taidepaja Lielahden kartanolla 7.12.

Teksti yhteisötaidekoulu hehkumahkun taidepajat hiedanrannassa
 

Animaatiopaja. 7.12. klo 13-15

Tehdään yhdessä liikkuva sähköinen joulukortti. Tule kokeilemaan perinteistä esineanimaatiota. Hahmoja siirretään kuva kuvalta ja kuvista tehdään video. Jos haluat voit ottaa mukaan omia leluja tai vaikka joulukoristeita seikkailemaan korttiisi. Ota mukaasi älypuhelin tai tabletti jos sinulla sellainen on. Käytämme ilmaista Stop Motion Studio-ohjelmaa, joka kannattaa ladata laitteelle jo etukäteen. Alle kouluikäiset oman aikuisen kanssa. Osallistua voi toki myös ilman omia laitteita! Ohjaajana: Medianomi Leena Lehti.

Yhteisötaidekoulu Hehkumahku on uusi yhteisötaiteellista opetusta ja tekemistä tarjoava ja tutkiva taidekoulu, joka on perustettu Mahdollisuuksien Tilalle vuonna 2018, jossa se on toteuttanut monipuolista koko perheen taidetoimintaa.

Hehkumahkun pääasiallinen tarkoitus on luoda yhteisöllisempää taiteen tekemistä sekä tarjota matalan kynnyksen mahdollisuuksia kokeilla erilaisia taidemuotoja. Lähestymistapa taiteeseen on monitaiteellinen, eikä Hehkumahkussa pyritä tuottamaan ensisijaisesti pelkästään teknistä osaamista yhteen taiteenalaan liittyen. Keväällä ja syksyllä 2019 Hehkumahkun taidepajoja on järjestetty myös Tahmelan Huvilalla. Yhteisötaidekoulu on avoinna kaikille lapsille ja heidän vanhemmilleen tai muille lasten tärkeille aikuisille.

Vuoden 2019 muut taidepajat ovat:

16.11. Sirkusta ja teatterileikkejä

23.11. Varjoteatteri

7.12. Satuolentojen päivähipat

Lisätietoja
Yhteisötaidekoulu Hehkumahku
sähköposti [email protected]
puhelin 045 2304483