Siirry sisältöön

Lielahti LIVE – Antti Autio

Julkaistu 29.10.2021 15.40

Aika: 1.12.2021 18.00 – 19.00
Paikka: Lielahden kirjaston Tuike-sali ja verkkotapahtuma
Lielahtikeskus, ylin kerros, Antti Possin kuja 1

Tapahtumalaji: Musiikki ja konsertit, Nuoret
Järjestäjä: Tampereen kaupunginkirjasto ja Kulttuuripalvelut

Laulaja-lauluntekijä Antti Autio saapuu keikalle Lielahden kirjastoon. Ennen live-osuutta on luvassa artistin haastattelu.

Antti Autio violettisävyisessä maisemassa.
 

Antti Autio on viime vuosina noussut yhdeksi Suomen arvostetuimmaksi laulaja-lauluntekijäksi. 2019 julkaistu "Pihalla tuulee taas" -albumi jatkoi Aution omailmeistä rock-pop-folk -henkisen musiikin linjaa syventäen sitä uusiin ulottuvuuksiin. Keikalla kuullaan myös v. 2022 ilmestyvän tulevan levyn kappaleita.

Haastattelijana toimii kirjastonhoitaja Mikko Salonen. Tapahtumaa voi seurata myös verkkotapahtumana kotisohvalta.

HUOM! Koronatilanteesta johtuen tapahtuman live-yleisön osallistujamäärä on rajoitettu sataan henkilöön. Tila täytetään saapumisjärjestyksessä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa!

Otathan huomioon kirjaston tapahtumien koronaohjeistukset:

Tapahtumissa on maskisuositus, mikäli maskin käytölle ei ole terveydellisiä esteitä. Kasvomaskisuositus koskee ensisijaisesti 12 vuotta täyttäneitä.

Kirjastojen tapahtumatoiminnassa otetaan huomioon etäisyydet, yleiset hygieniaohjeet ja kokoontumisrajat. Tilat järjestetään väljiksi niin, että niissä on mahdollista välttää tarpeettomia fyysisiä kontakteja. Kirjastoissa on tehostettu siivousta ja sisääntulojen yhteydestä löytyy käsidesipiste.

Kirjaston tapahtumiin ei saa tulla sairaana. Jääthän kotiin pienissäkin sairauden oireissa tai jos olet saanut ilmoituksen mahdollisesta altistumisesta koronavirukselle.

Huolehdi hyvästä hygieniasta eli pese kädet aina tullessa sekä lähtiessä. Muista käsienpesu myös aivastamisen ja yskimisen jälkeen.

Yski ja aivasta hihaan tai kertakäyttöliinaan.

Pidä riittävä turvaväli muihin kuin oman seurueesi jäseniin. Jos jonoja tai ruuhkaa syntyy, pidä huolta turvaväleistä.