Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun

Laikun joulu

Julkaistu 16.11.2018 12.01

Aika: 2.12.2018 – 16.12.2018
Paikka: Kulttuuritalo Laikku

Tapahtumalaji: Lapset, Musiikki ja konsertit, Näyttelyt, Teatteri
Järjestäjä: Kulttuuritalo Laikku

Kulttuuritalo Laikku tarjoaa 2. - 16.12. monipuolista jouluista ohjelmaa kaikenikäisille. Tule ihastelemaan kuusta ja nauttimaan lämpöisestä tunnelmasta - Tapahtumiin on vapaa pääsy!

Laikussa juhlitaan joulua.
 

Joulun avaus sunnuntaina 2.12.

Galleriassa voi käydä ottamassa itsestään joulukorttivalokuvan digitaalisessa jouluisessa maisemassa, tutustua Taidelainaamon myyntinäyttelyyn ja askarrella Näpsä-käsityökoulun vanhan ajan joulu -työpajassa. Samalla voi pistäytyä Kulttuurikahvila Laikussa vaikkapa herkullisella glögikakulla. Laikku on avoinna sunnuntaina klo 10–18.

Joulutapahtuma lauantaina 8.12.

Galleriassa jatkuu digitaalinen joulukorttivalokuvaus sekä Taidelainaamon myyntinäyttely klo 10–20. Gallerian askartelupisteessä voit myös askarrella itse joulukortteja. Musiikkisalissa pääsee seuraamaan klo 12 lastenteatteriesitystä Soivan Sammakon joulu ja samassa paikassa tamperelainen Søndagers Jazz Band esittää joululauluista jazzahtavia versioita klo 19. Ennen konserttia voi piipahtaa Kulttuurikahvila Laikussa, joka on avoinna klo 20 asti. Kulttuuritalossa on lauantaina pidennetty aukiolo.

Joulutapahtuma sunnuntaina 16.12.

Nukketeatteri Ofelian Saunatontun lahja on savusaunan tuoksuinen tarina koko perheelle. Nukketeatteriesitys alkaa Musiikkisalissa klo 11. Galleriassa voi tavata lasten suuren suosikin Lumikuningattaren klo 12–16 ja käydä ottamassa vaikkapa yhteiskuvan. Taidelainaamon myyntinäyttely sekä Kulttuurikahvila Laikku ovat avoinna klo 10–18. Kahvilassa on lisäksi tarjolla herkullinen jouluinen brunssi klo 11–15. Rullassa voi seikkailla tontturadalla ja suorittaa oman tonttudiplomin osallistumalla Tontturata-draamaseikkailuun klo 12–13.30 sekä klo 14–15.30.

Laikun Studiossa on veistoksellinen valo- ja videoinstallaatio Talviruokinta 2.–16.12. Teoksen aiheena on suomalaisen joulun pakanalliset juuret, lyhteet ja lintujen ruokinta. Studio on avoinna Gallerian aukioloaikojen mukaan.

Lastenkulttuurikeskus Rullassa pääsee tutustumaan Vanhan ajan joulu -näyttelyyn 3.11.–19.12.2018. Luvassa on myös jouluista askartelua. Rulla on avoinna normaalien aukioloaikojen mukaan, Laikun joulutapahtumapäivinä klo 10–16.

Laikun muu joulukuun ohjelma löytyy kulttuuritalon sivuilta www.laikku.fi. Muutokset mahdollisia.

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy! Tervetuloa Laikun jouluun!