Siirry sisältöön

Polkupyörien talvirengastempaus Härmälänrannassa

Julkaistu 28.11.2019 14.55

Aika: 4.12.2019
Paikka: Sisunaukio 1

Tapahtumalaji: Liikunta ja urheilu
Pääsymaksu: Renkaanvaihto on ensimmäiselle 50 ilmoittautuneelle maksuton, renkaat maksullisia
Järjestäjä: Tampereen kaupunki

Kannustaakseen ympärivuotiseen pyöräilyyn Tampereen kaupunki järjestää Härmälänrannassa pyörien talvirengastempauksen yhdessä Pyörätaikureiden kanssa keskiviikkona 4.12. 2019. Ilmoittaudu ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Näin varaat pyörällesi paikan renkaidenvaihtoon. Renkaat vaihdetaan maksutta 50:lle ensimmäisenä ilmoittautuneelle.

Banneri talvirengastapahtumasta
 

Renkaidenvaihto on pyöräilijälle maksuton ja tapahtuu kätevästi esimerkiksi työpäivän aikana. Tuo polkupyöräsi ke 4.12. klo 7 ja 9 välillä osoitteeseen Sisunaukio 1 (käynti Niilo Härmälän kadun puolelta). Pyörän voit hakea takaisin samana päivänä klo 16 ja 18 välillä. Voit tuoda omat nastarenkaat mukanasi tai ostaa uudet nastarenkaat. Tarjolla on Schwalben ja Nokian Renkaiden nastarenkaita eri kokoisina ja eri nastamäärillä. Hinnat vaihtelevat 40€ - 65€/kpl. Saat lisätiedot renkaista ja ohjeet oikean renkaan valintaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Talvirengaskampanja on osa Tampereen kaupungin vuoden 2019 liikkumisen ohjauksen hanketta, jolla edistetään kestäviä kulkutapoja erityisesti Kalevassa ja Härmälänrannassa.