Siirry sisältöön

Puuwillan talven kuulumisia

Julkaistu 1.2.2018 14.58
Puuwillan aktiiviset ja menevät asukkaat ovat talven mittaan touhunneet kaikenlaista.

Suuret Halloween-juhlat järjestettiin, taivaslyhty loimusi upeana ja kurpitsalyhty ilahdutti vielä monta viikkoa juhlien jälkeenkin.

Valokuva: taivaslyhty
Valokuva: kurpitsalyhty
Valokuva: Halloween-koristeita

Talven aikana vierailtiin mm. Joulutorilla, Koilliskeskuksessa, Niihaman ulkoilumajalla sekä tietysti shoppailtiin. Kotosalla laulettiin karaokea ja treenailtiin bändin ohjelmistoa.

valokuva: puuwillalaiset joulutorilla
Valokuva: bänditreenit

Suomen sadan vuoden itsenäisyyttä vietettiin juhlavan päivällisen merkeissä ja luettiin "Mitä Suomi minulle merkitsee"-kortit. Joulutervehdyksenä teimme hassuttelun tutusta joululaulusta. Katso se alla olevasta linkistä!

Valokuva: joululauluja

Tämä "Irmeli Punakuono -spektaakkeli" sai varmasti kaikki hyvälle joulumielelle. Joulun aikaan Puuwillan asukkaat saivat hemmotteluhoitoja saunailtana. Kauneimmat joululaulut lauloimme upean pianistin, kitaristin ja mandolinistin säestäminä.

Kun joulusta, loppiaislaulajaisista, kuusen riisumisesta ja vuoden vaihteesta oli selvitty, alkoi arkinen aherrus. Päivätoiminnat, jumpat, ulkoilut, discot, kerhot ym. säännölliset menot alkoivat, mutta meidän aktiiviset asukkaamme ehtivät suunnittelemaan uusia kivoja tapahtumia. Mm. keikkaa on bändille tiedossa ja ystävänpäivän karaokejuhla on tulossa 18.2.

Puuwillan Facebook-sivut perustettiin uudestaan, niitä voi käydä tykkäämässä. Samoin Puuwillaorkesterin sivuja.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat