Siirry sisältöön

Uudet tuulet Havu-tiimin oksissa

Julkaistu 28.5.2021 8.14
Havu tiimin kevät on ollut työn täyteinen. Koronan sallimissa rajoissa on käyty yksiköissä ja tavattu ihmisiä, uusia ja vanhoja tuttuja. Ajettuja kilometrejä on kertynyt yli 2000. Olemme myös viettäneet läksiäisiä ja tervetuliaisjuhlia.
Parrakas mies päällään oranssi paita ja päässään viininpunainen pipo.
 

Teemu Kivimaa liittyi Havuihin toukokuun alusta. Samalle sanottiin Oonalle kiitokset ja toivotettiin onnea sekä menestystä uusiin haasteisiin!

Hienoa kun tiimi toimii ja on saadaan palautetta

Havulaisten peruspäivänä jokainen meistä kolmesta on jossain eri toimipisteessä. Joskus tehdään aamu- ja iltavuoron välillä läpystä vaihto jossain päin Tamperetta. Kerran viikossa, toimistopäivänä, meidän tiimi kokoontuu saman pienen pöydän ääreen Sarvikselle. Nämä päivät meillä koostuu palavereista, töiden suunnittelusta ja työn kehittämisestä, palautteiden lukemisesta sekä niiden antamisesta. Muutoin arjessa meidän tiimin viestintä koostuu puheluista, sähköposteista ja useista tekstiviesteistä. Meille oman tiimin kanssa kokoontumiset on tärkeitä mm. työhyvinvoinnin ja työssäjaksamisen kannalta. Meidän työn yksi rikkaus, oman tiimin lisäksi on se, että saamme nähdä ja kuulua moneen työyhteisöön.

Kesälomia kovasti jo odotellaan. Havu-tiimi lomailee porrastetusti joten meidät tavoitat myös kesäkuukausien aikana.

Mukavaa kesää kaikille.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat