Siirry sisältöön

Arki rullaa mallikkaasti Kaarilassa

Julkaistu 10.9.2019 11.18
Lomat on vietetty ja työ sujuvat taas normaaliin tapaan. Kesäloma monine retkineen ja tapahtumineen on antanut arkeen virtaa ja mukavaa muisteltavaa alkavaan syksyyn.
Valokuva: kävelyllä kosken rannalla.
 

Kaupungin autolla ovat kaikki halukkaat päässeet tutustumaan moniin kiinnostaviin paikkoihin, mihin julkisilla kulkuneuvoilla ei olisi voinut matkustaa. Olemme kiertäneet lähiseudun nähtävyyksiä, käyneet patikkaretkillä, mökkeilemässä ja arkisilla asiointimatkoilla.

Valokuva: remontissa olevassa Tammerkosken sillassa riittää ihmeteltävää.

Kaarilan sauna ja pesutila ovat olleet remontin kourissa jo muutaman viikon. Onneksi talosta löytyy yksi suihku, jota 11 henkeä sulassa sovussa vuorotellen käyttää. Innokkaimmat saunojat ovat käyneet muutamia kertoja yleisissä saunoissa Reipin saunalla ja Rajaportin saunassa.

Valokuva: remontissa oleva kylpyhuone.

Misu-kissa on menossa hammaskiven poistoon tällä viikolla. Misulle tehtävä operaatio on ollut Kaarilassa kovasti koko kuukauden puheenaiheena. Ketkä kaikki saattavat Misun eläinlääkäriin, miten kerätään rahat ja miten Misu toipuu nukutuksesta.

Valokuva: Misu-kissa.

Kaarilan pihan vihanneslaatikko on tuottanut satoa ja muitakin syksyn alun askareita on ehditty tehdä. Pihaa haravoidaan ja kävelyretkillä viedään kierrätykseen hyötyjätteet. Ystäviltä saatuja raparpereja, luumuja ja omenoita on yhteistuumin valmistettu hilloksi.

Valokuva: tomaatit ovat jo kypsiä.
Valokuva: vihanneslaatikon kastelua.
Valokuva: haravointia.
Valokuva: hyötyjätteet viedään kierrätykseen.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat