Siirry sisältöön

Arkea ja unelmia Kaarilassa

Julkaistu 20.5.2019 15.38
Kaarilassa kevät on otettu vastaan ilolla. Talvikamppeet ovat joutaneet häkkivarastoon tai hyllyn perukoille.
Valokuva: siirtolapuutarhassa.
 

Pesukone on käynyt ahkerasti ja villavaatteet on tuuletettu pihamaalla. Siinä riittää puuhaa jokaiselle. Naulakoihin ovat ilmestyneet kevättakit ja lippalakit. Shortsit saavat vielä odottaa, mutta onhan niitä voinut jo sisällä koekäyttää. Tarpeen tullen käydään shoppailemassa ja lahkeet saadaan oikean pituisiksi taitavissa käsissä.

Valokuva: ompelupuuhissa.

Vaatteiden huollon jälkeen on hyvä pistää kroppa kevätkuntoon. Kuntosalin tiloissa pääsi kokeilemaan tasapainoa, liikkuvuutta ja mittauttamaan kehon koostumuksen. Saapa nähdä tuleeko tästä uusi harrastus tai antaako uutta puhtia lenkkipoluille.

Valokuva: kuntosalilla.

Kotipiha on laitettu yhteisvoimin kuntoon; haravointia, lehtien pussittamista, hiekkojen harjaamista ja pihakalusteiden pesua. Ensimmäiset kukat nousevat pihlajan alla ja punaviinimarjapensas lupailee hyvää satoa. Grilli kannettiin tällä viikolla pihalle ja viikonloppuna on luvassa tietenkin grillimakkaraa ja saunomista.

Valokuva: makkarat paistuvat grillissä.
Valokuva: sauna.

Arjen unelmat voivat olla pieniä tai vähän suurempia. Kodin vieressä on siirtolapuutarha jossa käydään ahkerasti kävelemässä ja ihailemassa kauniita pihoja. Miltäköhän tuntuisi olla tuollaisen mökin isäntä tai emäntä. Punainen tupa ja perunamaa, yrttiviljelmiä, omena- tai luumupuu, lippu liehumassa pihamaalla, ystäviä ja sukulaisia kylässä…. Koskaan ei voi tietää vaikka unelmat kävisivät toteen, ja vaikka eivät kävisikään, on tärkeää unelmoida.

Valokuva: piha on kesäkunnossa.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat