Siirry sisältöön

Alkukesän kuulumisia Pappilanpuistosta

Julkaistu 13.6.2019 15.38
Taas on kevät vierähtänyt hurjaa vauhtia täällä meillä. Kivaa tekemistä ja kokemuksia on riittänyt. Toukokuussa meillä jo keksittiin kesäistä tekemistä.
Valokuva: kartanon pihassa pullakahvilla.
 

Olemme pitäneet päivätoiminnan omat viestikarkelot, jossa kisasivat Torni- ja Näsinneula-joukkueet. Tällä kertaa voiton vei Tornin joukkue. Lisäksi perinteeksi muodostunut ruokapäivä on pidetty. Tällä kertaa miehet grillasivat, naiset valmistivat salaatin ja jälkiruoan. Pöytäkin katettiin koreasti. Vohvelit ovat vielä paistamatta, mutta ei hätää, ennen lomaa on vielä töitä yksi viikko, mille olemme jo suunnitelleet vohvelipartyt.

Valokuva: jalkahoito.

Hyvinvointipäivää pidimme nyt kesäkuulla. Jokainen asiakas sai valita itse, halusiko kasvohieronnan, jalkahoidon vai käsihoidon. Asiakkaat nauttivat näistä hoidoista niin, että nopeimmat ehtivät käydä kaikissa kolmessa.

Valokuva: kasvohieronta.
Valokuva: käsihoito.

Kesäkuulla olemme ehtineet tehdä retkiä. Hatanpään Arboretumissa on käyty ihastelemassa tämän kesän kukkaloistoa. Haiharan Taidekeskukseen suuntasimme koko porukan voimin. Siellä kiertelimme näyttelyt läpi ja siinä samalla saimme hyvää liikuntaa, kun kiipesimme mäkisessä maastossa. Retken kruunasi kahvit ja pullat idyllisessä vanhan kartanon pihassa. Vielä on edessä tallipihan retki, jonne menemme pienemmällä porukalla. Nähtäväksi jää, mitä "hianoo" siellä koemme.

Valokuva: Arboretumissa.
Valokuva: Haiharassa ihastelemassa tauluja.
Valokuva: Haiharassa ihastelemassa taidetta.

Nauttikaahan lukijat kesästä. Muistakaa ottaa aurinkoa, syödä hyvin ja uida, niin syksyllä palaamme taas virkeinä töihin.

Hyvän kesän toivotuksin

Pappilanpuiston väki

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat