Siirry sisältöön

Kuinka Oima-palkanmaksujärjestelmä pelittää - käyttäjän kokemuksia

Julkaistu 22.3.2021 13.35
Olen käyttänyt sijaismaksajapalvelu Oimaa nyt kaikkiaan noin kolme vuotta. Olen ollut pääosin tyytyväinen tähän palkanmaksujärjestelmään, josta kerron seuraavassa hieman tarkemmin.
Keväinen värikäs taivas.
 

Oima on kokemukseni mukaan helppokäyttöinen ja kätevä. Kirjaat vaan työntekijöiden toteutuneet työtunnit ja vahvistat palkkajakson, niin yksinkertaisimmillaan homma on sillä selvä.

Oima laskee automaattisesti palkan, joten lähtökohtaisesti ei tarvitse huolehtia siitä, että palkanmaksussa menisi jotain väärin. Inhimilliset virheet, esimerkiksi tuntien syötössä, ovat toki aina mahdollisia.

Oiman käyttö on myös erittäin nopeaa, eikä se vie juurikaan aikaa. Oimassa on nimittäin mahdollista käyttää "monisyöttötoimintoa", joka tarkoittaa sitä, että päivien ollessa samanpituisia, voit merkitä jopa koko kuukauden tunnit yhdellä kertaa.

Toisinaan palvelussa on ollut teknisiä ongelmia. Nämä ovat onneksi jääneet niin lyhytaikaisiksi, ettei niistä ole ollut juurikaan haittaa. Osaava palkkatiimi jäljittää nämä yleensä nopeasti, ja hoitaa niiden mahdollisesti aiheuttamat haitat kuntoon.

Tarvittavat asiakirjat eivät aina löydy kovin helposti. Jos asiakirjojen etsimisessä on vaikeuksia, neuvoa voi aina pyytää henkilökohtaisen avun keskuksesta.

Oimaa voikin suositella lähes kaikille sitä tarvitseville, sillä Oima ei vaadi erityisiä tietoteknisiä taitoja – kunhan hallitset tietokoneen peruskäytön, niin silloin pystyt käyttämään Oimaa sujuvasti.

Mukavaa kevättä lukijoille!

Tämän tekstin on kirjoittanut
Toimistotyöntekijä
Sakari Nutikka
sähköposti [email protected]

Kuva: Laura Vanzo.

Kirjoittaja Mainiot maakunnalliset -blogin kirjoittajat