Siirry sisältöön

Ahvenisjärven koulu

Ahvenisjärven koulu
33720 Tampere

Rehtori

Ilpo Nybacka

Apulaisrehtorit

Eija Mustalahti (virka-apulaisrehtori)

Taru Vento

Pohjois-Hervannan koulu ja Kanjonin koulu ja yhdistyivät keväällä 2019 Ahvenisjärven kouluksi. Ahvenisjärven koulu on 1.-10. vuosiluokkien koulu, johon kuuluu kolme koulutaloa: Pohjois-Hervannan koulutalo, Kanjonin koulutalo ja Hallilan koulutalo.

Ahvenisjärven koulussa toimii musiikkipainotteisia luokkia. Lisäksi koulussa toimivat esikoulun ryhmät ja eppukerho. Koulumme vahvuuksia ovat loistava sijainti hyvien liikuntamahdollisuuksien ja luonnon äärellä. Olemme mukana kehittämässä toiminnallista opetusta ja meillä on perinteitä koodauksen ja robotiikan opetuksessa. Koulumme on mukana kansainvälisessä Erasmus+-hankkeessa. Toimimme läheisessä yhteistyössä Hervannassa toimivien oppilaitosten sekä muiden yhteistyötahojen kanssa.

Kaikki Ahvenisjärven koulun ajankohtaiset asiat löytyvät Helmistä.

Koulumme on saanut Vihreä lippu-tunnuksen. Vihreä lippu on kasvatusalan kestävän kehityksen ohjelma, joka täyttää tänä keväänä Suomessa 20 vuotta.

Tampereen kouluissa on otettu käyttöön Wilma-järjestelmä, joka korvaa aiemman Helmi-järjestelmän. Vanhemmat pääsevät luomaan Wilma-tunnukset alla olevan linkin kautta.


External linkWilma-järjestelmä


Pohjois-Hervannan koulutalo

Opiskelijankatu 25
33720 Tampere
1.-9. vuosiluokkien koulu


Kanjonin koulutalo

Ruovedenkatu 7
33720 Tampere
1. - 6. vuosiluokkien koulu


Hallilan koulutalo

Havumetsänkatu 1
33820 Tampere


Sivun yläosan kuvat: Jana Machackova Oey