Siirry sisältöön

Ahvenisjärven koulu

Ahvenisjärven koulu
33720 Tampere

Rehtori

Ilpo Nybacka

Apulaisrehtorit

Eija Mustalahti

Taru Vento

Ahvenisjärven koulu on turvallinen koulu, jossa jokainen oppilas tulee kohdatuksi. Panostamme erityisesti avoimeen viestintään ja yhteistoimintaan kotien kanssa. Teemme yhdessä parempaa huomista.

Ahvenisjärven koulu on 1.-10. vuosiluokkien koulu, johon kuuluu kolme koulutaloa: Pohjois-Hervannan koulutalo, Kanjonin koulutalo ja Hallilan koulutalo. Lisäopetuksen luokat toimivat Tredun Hervannan toimipisteessä.

Koulussa toimii musiikkipainotteisia luokkia 3.-9. vuosiluokilla. Lisäksi koulussa toimivat esikoulun ryhmät ja eppukerho, jotka ovat läheisessä yhteistyössä alkuopetuksen kanssa. Koulumme vahvuuksia ovat loistava sijainti hyvien liikuntamahdollisuuksien ja luonnon äärellä sekä monipuolinen ja vireä lähiyhteisö. Toimimme läheisessä yhteistyössä Hervannassa toimivien oppilaitosten sekä muiden yhteistyötahojen kanssa.

Olemme mukana kehittämässä toiminnallista opetusta ja meillä on perinteitä digitaalisista ratkaisuista laajalla rintamalla. Käytämme uusia digitaalisia ratkaisuja yhteistyön välineinä samoin kuin esimerkiksi koodauksen, robotiikan ja 3D-tuotannon opetuksessa. Viime vuosina meillä on kehitetty kansainvälisyyttä mm. osallistumalla Erasmus+-hankkeeseen ja kestävää kehitystä osallistumalla Vihreä lippu toimintaan. Koulumme on saanut Vihreä lippu-tunnuksen.

Ahvenisjärven koulun ajankohtaiset tiedotteet löytyvät Wilman tiedotteista ja ryhmäviesteistä.

Tampereen kouluissa on otettu käyttöön Wilma-järjestelmä, joka korvaa aiemman Helmi-järjestelmän. Vanhemmat pääsevät luomaan Wilma-tunnukset alla olevan linkin kautta.


External linkWilma-järjestelmä

Uusi lukuvuosi 2021-2022 alkaa:


Pohjois-Hervannan koulutalossa 1. ja 7. luokat 10.8.2021 klo 8.15, muut luokat klo 9.00


Kanjonin ja Hallilan koulurakennukset klo 9.00


Koulu päättyy 10.8. klo 12 ja ke 11.8. alkaen mennään lukujärjestyksen mukaisesti.


Pohjois-Hervannan koulutalo

Opiskelijankatu 25
33720 Tampere
1.-9. vuosiluokkien koulu


Kanjonin koulutalo

Ruovedenkatu 7
33720 Tampere
1. - 6. vuosiluokkien koulu


Hallilan koulutalo

Havumetsänkatu 1
33820 Tampere


Sivun yläosan kuvat: Jana Machackova Oey