Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun

Ammatillinen koulutus

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Tredun opiskelijoita

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Tampereen kaupungin ylläpitämä oppilaitos. Tredulla on toimintaa 17 eri toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Ikaalisissa, Virroilla sekä Pirkkalassa. Koulutuspalveluja tarjotaan paitsi Pirkanmaalla myös muualla Suomessa.

Tredussa opiskelee noin 12 500 nuorta perustutkinto-opiskelijaa, 1 800 ammattitutkinto-opiskelijaa ja 1 200 erikoisammattitutkinto-opiskelijaa. Valmentavaan koulutukseen ottaa osaa noin 500 opiskelijaa ja muuhun koulutustoimintaa ottaa osaa vuosittain yli 1 700 henkilöä.

Tredussa voivat kouluttautua kaikki nuorista aikuisiin - myös oppisopimuksella

Tredussa on tarjolla 26 ammatillista perustutkintoa eri osaamisaloineen, useita ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja sekä monipuolisia työelämän kehittämispalveluja. Tredussa voi opiskella myös englanniksi, suorittaa ammatillisia yhdistelmätutkintoja sekä ammatillisten ja lukio-opintojen yhdistelmiä. Tredu tarjoaa myös oppisopimuspalveluja.

Ammatillisiin perustutkintoihin hakeudutaan yhteishaun kautta ja muihin koulutuksiin joustavasti erillisissä hauissa. Osaan koulutuksista on jatkuva haku.

Tredun opiskelijoita

Muita Tampereella sijaitsevia ammatillisia oppilaitoksia

Emme vastaa kaupungin ulkopuolisten tahojen ylläpitämien sivujen sisällöistä.


Katso myös