Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun
Etusivu / Kurssit / Tieto / Opinverstas

Opinverstas

nainen lukee työväenopiston esitettä

Erilaiset oppimisen, lukemisen ja kirjoittamisen vaikeudet tai haasteet eivät ole este oppimiselle. Opinverstaalla tutustutaan itseemme oppijana kokeilemalla ja harjoittelemalla itselle sopivia keinoja, tyylejä ja tapoja. Oman oppimistyylin löytäminen vapauttaa aikaa ja energiaa ja parhaillaan palauttaa oppimisen ilon takaisin!

Opinverstaan toiminta on suunnattu kaikille yli 16-vuotiaille, jotka haluavat apua, neuvoja ja tukea oppimiseen tai kokevat opiskelun ja oppimisen hankalaksi, epäilevät lukihäiriötä tai oppimisvaikeutta ja haluavat niistä lisätietoja. Opinverstaalla on mahdollista myös tehdä lukitesti. Ohjaus on yksilöllistä ja henkilökohtaista.

Opinverstaan kautta voit saada muun muassa:

  • Henkilökohtaista ja yksilöllistä ohjausta: maksuttomia tapaamisia 1-10 kertaa
  • Oppimistaitojen valmennusta
  • Tietoa ja vinkkejä auttavista apuvälineistä ja menetelmistä
  • Lukitestausta eli lukemis- ja kirjoittamistaitojen yksilötestejä

Opinverstaalla sinua tukee erityisopettaja Minna Kymäläinen, joka on työskennellyt oppimisen ja opiskelun parissa yli 20 vuotta ja ollut mukana perustamassa mm. Lukineuvola-toimintaa. Minnan sanojen mukaan "lukivaikeus ei estä oppimista, menestymistä eikä unelmien toteuttamista!".

Lue Minnan kirjoittama artikkeli oppimisvaikeuksista:

Opinverstaalle voit tulla omasta kotikunnasta tai taustoista riippumatta. Opinverstaan puhelinpäivystys ke klo 8.30-9.30.

Etsitään yhdessä jokaisen vahvuudet oppijana!

Lisätietoja:

Suunnittelijaopettaja (eo) Minna Kymäläinen (Sampola)
puh. 040 820 2327, opinverstas(a)tampere.fi