Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Nuorten talo Ohjaamo muuttaa Tullinkulmaan

Julkaistu 4.6.2018 15.18

Nuorten talo Ohjaamo muuttaa kesäkuun alussa Puutarhakadulta uusiin, nuoria entistä paremmin palveleviin toimitiloihin Tullinkulman toiseen kerrokseen Hammareninkadulle.

Siirtymävaiheen aikana nuoret voivat sopia Nuorten talo Ohjaamoon aikavarauksia eri yhteydenottokanavien kautta (Whatsapp, Instagram, Messenger). Yhteyttä voi ottaa puhelinnumerolla 040 197 5144 tai sähköpostitse osoitteella nuortentalo(at)tampere.fi.

Muuton jälkeen Nuorten talo Ohjaamon toiminta jatkuu Tullinkulmassa normaaliin tapaan. Nuoria palvellaan palvelupisteessä maanantaista 11.6.2018 lähtien ilman ajanvarausta ma–to klo 12–15. Nuorten talo Ohjaamon uusi osoite on Hammareninkatu 5 B, toinen kerros.

Nuorten talo Ohjaamo on kaikille 16–29 -nuorille ja nuorille aikuisille tarkoitettu matalan kynnyksen talo, johon voi hakeutua hakemaan ohjausta, apua ja neuvontaa elämänhallintaan, opiskeluihin ja työnhakuun liittyvissä kysymyksissä. Se tarjoaa mahdollisuuden myös Kelan etäpalveluun.

– Nuoret ovat kuluneen kevään aikana yhä paremmin löytäneet palvelumme ja ovat myös itse osallistuneet toiminnan suunnitteluun. Muutosta huolimatta tavoitteenamme on taata nuorille paras mahdollinen palvelu mahdollisimman häiriöttömästi. Uusissa tiloissa palvelemme nuoria entistä sujuvammin, toteaa koordinaattori Timo Riipinen.


Lisätietoja

Projektipäällikkö
Riina Hiipakka-Lahti
puhelin 040 800 4954
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen