Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Pappilanpuiston jouluvalmistelut

Julkaistu 3.12.2021 12.31
Hei kaikki bloggaajat! Taas on vuosi vierähtänyt loppuaan kohden. Nyt oli aika kaivaa taas kuusi varaston perukoilta ja ravistella siitä pölyt pois. Pikkujouluissa torstaina 25.11. nautiskelimme ensin kuusen katsomisesta pelkin kynttilöin. Vasta tällä viikolla innokkaat koristelijat pääsivät vauhtiin. Kuvasta näette lopputuloksen. Kyllä siitä taas tuli niin ihanan näköinen ja tunnelma, mikä siitä tulee, on parasta.
Kaksi henkiköä istuu koristellun joulukuusen edessä.
 

Asiakkaat olivat tyytyväisiä, kun kalenteriin vaihtui joulukuu. Nyt saa alkaa jo laskeutumaan joulun viettoon. Olemme saaneet joulukuun aikana nauttia Palvelukeskuksen musiikkiesityksistä. Esiintyjinä ovat mm. olleet Martti Kuurila & Tapani Luojus sekä Leo Louhivaara. Jouluista musiikkia on tarjolla vielä monessa muodossa. Lisäksi on joulunäytelmä. Osa asiakkaista on lähtenyt hyvillä mielin kuuntelemaan musiikkia. Esityksissä tunnelma on ollut hyvä ja tilaisuudet liittävät taas talon asukkaita yhteen. Liikutuksen kyyneliltäkään ei ole voinut välttyä, niin musiikki herkistää vanhuksen ja nuoremmankin mielen.

Henkilö kokoaa joulukuusta yllään punainen asu ja päässään tonttulakki, kasvoillaan hänellä on kasvomaski.

Keskiviikkona 1.12. oli palvelukeskuksen perinteinen joulutori. Myynnissä oli totta kai arpoja sekä runsain määrin lapasia, sukkia ja pipoja. Lisäksi oli kortteja, puisia keittiövälineitä ja koristeita. Meidän asukkaat tykkäsivät ostaa joulutorilta makeita herkkuja. Väkeä oli liikkeellä runsain määrin.

Ulko-ovi, jonka edessä on lyhty, sekä joulutorista kertova kyltti.
Henkilö seisoo rollaattorin kanssa koristelyhdyn vieressä kasvoillaan kasvomaski.
Tunnelmaa joulutorilla, pöytiä, joiden päällä on runsaasti erilaisia jouluisia käsitöitä sekä myyjiä pöytiensä takana.
Joulutorin myyntipöytä täynnä erilaisia puukäsitöitä. Taustalla näkyy joulutorin tunnelmaa.

Joulun tuomaa jännitystä saamme nyt purkaa painelahkeilla, jotka saimme Tuomikalliolta lainaan. Hyvän opastuksen jälkeen lahkeet ovat olleet jo kovassa käytössä. Tavoitteena on, että kaikki asiakkaat kokeilisivat niitä. Näin saisimme uusia kokemuksia, joita on kiva jakaa yhdessä. Lahkeita on jo peukutettu kovasti!

Henkilö istuu tuolilla jaloissaan painelahkeet.
Henkilö istuu tuolilla jalassaan painelahkeet ja näyttää peukaloa. Toinen henkilö katsoo painelahkeiden asetuksia.
Henkilö istuu pyörätuolissa jaloissaan painelahkeet.

Pappilanpuiston tontut kiittävät lukijoitaan ja toivottavat kaikille rauhallista joulun odotusta!

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat