Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun

Mobiilipalvelut

Tampere.fi-verkkosivut ovat responsiiviset eli mukautuvat eri näytöille, mutta tarjolla on myös erillisiä palveluja mobiileille päätelaitteille (älypuhelimet ja tablet-laitteet). Verkkosivut ovat saatavilla myös tekstiversiona.

Tampereen kaupunki -mobiilisovellus ja Mobiilitampere.fi

Tampereen kaupunki -mobiilisovellus (appi) sekä samoja sisältöjä ja ominaisuuksia hyödyntävä PWA-sovellus osoitteessa www.mobiilitampere.fi ovat oikotie kaupungin ajankohtaisiin asioihin sekä suosittuihin palveluihin. Ne tarjoavat erityisesti liikkeellä olevalle hyödyllisiä palveluja, oli käyttäjä sitten asukas tai vierailija, liikenteessä tai ulkoilemassa. Sovelluksilla voi antaa kaupungille palautetta ja liittää halutessaan mukaan valokuvia sekä paikkatietoon perustuvan tarkan sijainnin. Kaupungin somekanavat keskusteluineen ovat ulottuvilla sovelluksissa. Jos käyttäjä haluaa, kaupunki voi lähettää sovellusten kautta käyttäjän laitteille suoraviestejä esimerkiksi ajankohtaisasioista.

Tampereen kaupunki -sovellus ja Mobiilitampere.fi ovat pikateitä mm. joukkoliikenteen palveluihin, verkkokirjastoon sekä uimahallien ja kirjastojen aukioloaikoihin.

Mobiilisovellus on ladattavissa Android- ja iOS-älypuhelimiin sekä iPadiin appina Google Play Storesta ja App Storesta. PWA-sovellus toimii selaimilla kaikilla älypuhelimilla, tableteilla ja pöytäkoneilla. Mene selaimella osoitteeseen www.mobiilitampere.fi ja kiinnitä sovellus Koti-näyttöön, niin se toimii kuin appit ja on seuraavalla kerralla heti käytettävissäsi!

Huom. sovellukset ovat kehitysvaiheessa.

Tampereen kaupunki -appi älypuhelimen näytöllä
Tampereen kaupunki -appin voi ladata Google Play Storesta ja Applen App Storesta. Mobiilitampere.fi toimii kaikkien laitteiden selaimilla.

Tampere Events App

Yleisurheilun nuorten MM-kilpailuissa Tampereella 10.-15.7.2018 otettiin käyttöön Tampere Events App. Tapahtumatarjontaa laajennetaan kattamaan isoimmat Tampereen tapahtumat. Appissa on hyödyllistä tietoa ja palveluja tapahtumakohtaisesti.

Tampere Events App on ladattavissa maksutta sekä Googlen Play Storesta että Applen App Storesta.

Tampere Events App älypuhelimessa

Muut mobiilisovellukset ja mobiiliversiot

ActionTrack -sovelluksen varaan on rakennettu muutamia palveluja. Puistokävelysovelluksella saa tietoa puistojen historiasta, veistoksista ja muista kiinnostavista kohteista. Kaupungin kulttuuriraiteista toimivat mobiilisti ActionTrackilla Hervanta-raitti, Tammerkosken luontopolku ja museokeskus Vapriikin liikunnallinen sisäreitti. ActionTrack toimii iOS- ja Android-laitteissa.


Tekstiviestipalvelut

Käytettävissä on myös tekstiviestipalveluja. Erilaisiin käyttämiinsä palveluihin liittyviä ilmoituksia voi halutessaan vastaanottaa tekstiviestinä puhelimeen.

Esimerkiksi kirjaston aineistovarausten saapumisista voi saada tekstiviesti-ilmoituksen puhelimeensa. Talvisin on mahdollisuus saada tekstiviesti-ilmoituksina varoituksia katujen liukkaudesta ja tietoja katujen aurausajankohdista. Terveyspalveluista asiakas saa halutessaan esimerkiksi muistutusviestin terveysasemalle ja hammashoitolaan varatusta vastaanottoajasta. Näistä mahdollisuuksista kerrotaan palveluja esittelevien sivujen yhteydessä tarkemmin.


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/mobiilipalvelut