Siirry sisältöön

Luotsi tuo seuraa tarvitsevan teatteriin: Kulttuuri- ja liikuntaluotsitoiminta laajenee Tampereen Työväen Teatteriin

Julkaistu 20.4.2016 10.07

Kulttuuriluotsin voi saada 22.4.2016 lähtien kaveriksi Tampereen Työväen Teatterin esityksiin. Kauden esityksistä osa on sellaisia, joihin luotsi lähtee kaveriksi maksutta ja luotsin seurassa asiakas saa esitykseen lipun alennetulla hinnalla.

Keväällä 2016 luotsin voi saada kaveriksi seuraaviin esityksiin:

Niin kuin taivaassa perjantaina 22.4. klo 19 ja lauantaina 23.4. klo 13 sekä Maaninkavaara lauantaina 23.4. klo 19. Näihin esityksiin luotsin kanssa saapuva saa lipun 10 € hintaan.

Tampereen Työväen Teatteri lähti ensimmäisenä tamperelaisena teatterina luotsitoimintaan mukaan.

– Hienoa, että tällainen toiminta on olemassa! Tampereella on varmasti lukuisia iäkkäämpiä ihmisiä ja muista syistä teatterikaveria tarvitsevia, jotka haluaisivat vielä tulla teatteriin, mutta eivät yksin uskalla enää lähteä epävarman liikkumisen tai muun syyn takia. Nuorempien kohdalla kynnys lähteä yksin outoon paikkaan on vain joskus yksinkertaisesti liian korkea. Seura auttaa moneen estoon, sanoo teatterinjohtaja Maarit Pyökäri.

Kulttuuri- ja liikuntaluotsit ovat Tampereen kaupungin vapaaehtoisia, jotka lähtevät maksutta täysi-ikäisten henkilöiden seuraksi esimerkiksi museoihin, konsertteihin ja liikkumaan. Toiminnan tarkoitus on rohkaista kulttuurikohteisiin ja liikkumaan yksinäisiä ja seuraa tai tukea tarvitsevia henkilöitä, joilla kynnys lähteä liikkeelle on tavallista korkeampi. Toimintaa organisoi Tampereen kaupungin kulttuurikasvatusyksikkö TAITE.

Luotsin saa kaveriksi teatteriesitykseen ottamalla yhteyttä luotsien välitykseen joko maanantaina tai torstaina klo 10–12 puhelimitse 040 806 3910 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen luotsivaraus(at)tampere.fi.

Tiedotetta muokattu 20.4.: Teatterinjohtajan ja tiedottajan nimikkeet vaihdettu oikein päin.


Lisätietoja

Luotsikoordinaattori
Pilvi Nissilä
puhelin 040 728 7282
sähköposti [email protected]

Teatterinjohtaja
Maarit Pyökäri
puhelin 050 352 1652
sähköposti [email protected]

Tiedottaja
Sari Andersson
puhelin 050 596 9069
sähköposti [email protected]


Teksti Pilvi Tuomainen