Siirry sisältöön

Ite-pisteestä neuvoa itsehoitoon

Julkaistu 6.4.2016 11.40

Tampereen kaupunki järjestää parin kuukauden ajan itsehoidon neuvontapäiviä eri puolilla kaupunkia. Neuvontapäivä on aina tiistai. Terveydenhoitajat neuvovat silloin aamupäivisin kello 10 -12 Tipotien terveysasemalla ja Tammelakeskuksessa ja iltapäivisin kello13.30 -15.30 Tesoman kirjastossa ja Kaukajärven terveysasemalla. Ensimmäinen neuvontapäivä on tiistai 12. huhtikuuta.

Terveydenhoitajat antavat terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää neuvontaa verenpaineen mittaukseen tarkoitetulla Ite-pisteellä. He neuvovat Ite-pisteen käytössä, mutta ohjausta saa myös muunlaisissa asioissa kuten esimerkiksi liikunnassa ja ravitsemuksessa. Heidän kanssaan voi myös käydä läpi laboratoriotuloksia. Tapaamiset ovat maksuttomia, eikä niihin tarvita lähetettä tai ajanvarausta.

Joillakin neuvontapäivillä saa tavanomaisen ohjauksen lisäksi tietoa erityisaiheesta. Esimerkiksi 17. toukokuuta suuhygienisti kertoo suun ja hampaiden hoidosta ja viimeisen neuvontapäivän aihe 7. kesäkuuta on kaupungin kulttuuri- ja liikuntaluotsitoiminta.

Itsehoidon neuvontapäiviä pyritään jatkamaan myös syksyllä.


Lisätietoja

Terveydenhoitaja
Minna Nieminen
puhelin 040 801 6862
sähköposti [email protected]

Terveydenhoitaja
Seija Nordback
puhelin 040 806 2549
sähköposti [email protected]


Teksti Tuula Ala-Honkola-Berge