Siirry sisältöön

Keskustan alueverkostossa teemana kulttuuripääkaupunkihaku

Julkaistu 12.8.2019 10.49

Aika: 27.8.2019 17.00 – 19.00
Paikka: Tipotien hyvinvointikeskus, auditorio

Järjestäjä: Keskustan kulttuuripääkaupunkihaku

Keskustan alueverkostosto kokoontuu tiistaina 27.8. kello 17 alkaen Tipotien hyvinvointikeskuskuksessa, ja teemana on kulttuuripääkaupunkihaku. Tampere ja Pirkanmaa hakevat yhdessä Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuodelle 2026.

 

Kulttuuripääkaupunki-hankkeen tarkoitus on parantaa tamperelaisten elämänlaatua ja lisätä yhteisöllisyyttä. Kaupungin ja ympäröivän alueen monipuolinen ja pitkäkestoinen kehittäminen kulttuuritoiminnan avulla on hankkeen päätavoite. Sisällön ja toiminnan ideointiin ja suunnitteluun tarvitaan mukaan tiiviisti myös kaupunkilaisia.

Alueverkoston tapaamisissa on mahdollista jakaa ja kehitellä yhdessä muiden osallistujien kanssa omia ideoitaan kulttuuripääkaupunkihaun käyttöön. Tilaisuuden vetäjänä toimii maisteri Simo Frangén. Mukana on myös hanketiimin työntekijöitä.

Tampereen ja Pirkanmaan kulttuuripääkaupunkihaku tehdään yhdessä pirkanmaalaisten ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Kahvia tarjotaan klo 16.30 alkaen. Alueverkostojen tapaamiset ovat kaikille avoimia. Tervetuloa vaikuttamaan kotikulmiesi asioihin!

Keskustan alueverkosto