Siirry sisältöön

Niemen linna sisältä ja ulkoa

Julkaistu 13.9.2019 13.08
Seuraa kuvaterveiset Niemen linnasta, tältä meillä näyttää ulkoa ja sisältä.
Valokuva: etuovi ja pääovi.
 

Etupiha ja pääovi, ikkunan takana on henkilökunnan toimistotila.

Valokuva: takapiha ja terassi.

Takapihalla meillä on iso terassi, joka kesällä olikin kovassa käytössä rentoutumisen ja ruokailun merkeissä. Istutuslaatikoihin saimme mullan vasta loppukesästä, joten on talvi aikaa suunnitella mitä haluamme niihin ensi keväänä istuttaa.

Valokuva: eteinen.

Tältä näyttää eteisemme, jota olemme koristaneet vuoden varrella otetuilla valokuvilla arjestamme ja tähtihetkistämme. Eteisestä löytyy pääoven ja tuulikaapin oven lisäksi kolme muuta ovea, jotka vievät henkilökunnan toimistoon, saunan pukuhuoneeseen ja sen yhteydessä olevaan wc:hen.

Valokuva: käytävä.

Asukashuoneet ovat kahdessa käytävässä, joissa molemmissa on kuusi huonetta. Seinällä olevissa tauluissa on kuvat vuorossa olevista ohjaajista sekä jokaisesta asukkaasta valokuva, jonka he kääntävät nurin päin lähtiessään kotoa jonnekin.

Valokuva: ruokailutila ja olohuone.

Meillä on iso ja avara keittiö sekä olohuone, jotka tarvittaessa saa liikuteltavien väliseinien avulla erillisiksi tiloiksi. Isot ikkunat takaavat paljon päivänvaloa yhteisiin tiloihin.

Kuvissa näkyvien tilojen lisäksi meiltä löytyy yhteiset sauna- ja suihkutilat, kodinhoitohuone sekä jakelukeittiö, jossa on lisää jääkaappitilaa sekä suurkeittiötiskikone, jolla tiskit hoituvat aterioiden jälkeen nopeasti.

Tällaista meillä on, mielestämme varsin viihtyisää.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat