Siirry sisältöön Siirry suoraan hakuun

Sosiaali- ja terveyspalvelujen valinnanvapauskokeilu

Suun terveydenhuollon kokeilu

Jakoon 500 uutta paikkaa 21.2. klo 10 alkaen: 116 paikkaa Nokialle, 71 Pirkkalan ja Vesilahden sekä 313 Tampereen ja Oriveden yhteistoiminta-alueelle.

Suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilu on käynnissä. Kokeilussa ovat mukana Tampere, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Valkeakoski ja Vesilahti. Kokeilu jatkuu vuonna 2019.

Valinnanvapaus koskee aikuisten perushammashoitopalveluja: 18 vuotta täyttäneet asukkaat voivat valita kunnallisen palvelun sijaan kokeilussa mukana olevan yksityisen palveluntuottajan tai ammatinharjoittajan.

Valinnan voit tehdä joko verkossa Valitse suunhoitoyksikkö -sivun kautta tai soittamalla numeroon 03 5657 0119 arkisin klo 12 - 15. Hoitopaikan valinnan voi tehdä vain kerran.

Kärkihanke

Kuva: Hallituksen kärkihanke -logo

Terveysasemapalvelujen kokeilu

Terveysasemapalvelujen valinnanvapauskokeilu on käynnissä. Se kattaa perusterveydenhuollon vastaanottopalvelut, joita ovat lääkärin, sairaan- tai terveydenhoitajan, fysioterapeutin, mielenterveys- ja päihdetyön sekä sosiaaliohjauksen palvelut.

Kokeiluun voivat osallistua postinumeroalueiden 33530 ja 33710 asukkaat. Näillä alueilla asuu yhteensä 22 700 tamperelaista. Jos kuulut kokeilun piiriin, voit valita uuden palveluntarjoajan Valitse terveysasema -sivun kautta.

Palveluntuottajaa voi vaihtaa kolmen kuukauden välein. Asiakkuus vaihtuu uudelle palveluntuottajalle valintaa seuraavan kalenterikuukauden alusta.

Kokeilu jatkuu vuonna 2019.

Lisätietoa

Lisätietoa Tampereen valinnanvapauskokeilusta voit kysyä sähköpostitse osoitteesta valinnanvapaus(at)tampere.fi


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/valinnanvapaus