Siirry sisältöön

Sosiaali- ja terveyspalvelujen valinnanvapauskokeilu

Suun terveydenhuollon kokeilu

Kokeilu on käynnissä 15.9. asti Kokeilussa mukana olevat voivat käyttää valitsemansa palveluntuottajan palveluja 15.9. saakka. Sen jälkeen he siirtyvät automaattisesti takaisin oman asuinkuntansa kunnallisen suun terveydenhuollon asiakkaiksi. Lue lisää tiedotteesta

Kokeilussa ovat mukana Tampere, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Valkeakoski ja Vesilahti.
Vapaita paikkoja on jäljellä vain Valkeakoskella.

Valinnanvapaus koskee aikuisten perushammashoitopalveluja: 18 vuotta täyttäneet asukkaat voivat valita kunnallisen palvelun sijaan kokeilussa mukana olevan yksityisen palveluntuottajan tai ammatinharjoittajan.

Valinnan voit tehdä joko verkossa Valitse suunhoitoyksikkö -sivun kautta tai soittamalla numeroon 03 5657 0119 arkisin klo 12 - 15. Hoitopaikan valinnan voi tehdä vain kerran.

Terveysasemapalvelujen kokeilu

Kokeilu on käynnissä 30.9. asti Kokeilussa mukana olevat voivat käyttää valitsemansa palveluntuottajan palveluja 30.9. saakka. Lokakuusta alkaen he siirtyvät kaupungin omien tai ostopalveluterveysasemien asiakkaiksi.

Hoitopaikka on automaattisesti kotiosoitteen mukainen terveysasema, ellei kokeiluasiakas itse valitse uutta terveysasemaa 15.9. mennessä. Lue lisää tiedotteesta

Kokeilu kattaa perusterveydenhuollon vastaanottopalvelut: lääkärin, sairaan- tai terveydenhoitajan, fysioterapeutin, mielenterveys- ja päihdetyön ja sosiaaliohjauksen palvelut.

Kokeilussa voivat olla mukana postinumeroalueiden 33530 ja 33710 asukkaat. Kokeiluun ei oteta enää uusia asiakkaita.

Lisätietoa

Lisätietoa valinnanvapauskokeilusta voit kysyä osoitteesta valinnanvapaus(at)tampere.fi


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/valinnanvapaus