Siirry sisältöön

Ajanvaraus ja neuvonta

Opiskeluterveydenhuollon chat-palvelu ma - to klo 13 - 15
Saat opastusta ja yleistä neuvontaa sivun alalaidassa näkyvän Asiakaspalvelu-ikkunan kautta. Chatissä ei voi tehdä ajanvarauksia. Huom. toimipisteiden ollessa suljettuna myös chat on suljettu.Ulkoinen linkkiVastaa palvelua koskevaan kyselyyn

Valokuva: Tullinkulman terveydenhoitajalle ja lääkärille on varattava aika etukäteen.

Tullinkulman keskitetyssä toimipisteessä asiointi tapahtuu vain ajanvarauksella. Tullinkulman toimipisteessä lääkärit ja terveydenhoitajat toimivat kolmessa eri tiimissä ja oppilaitosten opiskelijat on jaettu näiden tiimien kesken. Opiskelija ottaa yhteyttä omaa opiskelualaa hoitavan tiimiin numeroon.

Oppilaitoksilla sijaitsevien terveydenhuollon palvelujen ajanvarauskäytännöt vaihtelevat toimipistekohtaisesti.

Opiskelijoilla on mahdollisuus myös hoitajan tai lääkärin etävastaanottoon. Tällöin asian hoito tapahtuu videoyhteydellä tietokoneen tai mobiililaitteen välityksellä ennalta sovittuna ajankohtana. Ajanvaraus etävastaanotolle tehdään soittamalla oman tiimiin ajanvaraus- ja neuvontanumeroon tai ottamalla yhteyttä oppilaitoksen terveydenhoitajaan.

Tullinkulman ajanvaraus- ja neuvontapuhelin palvelee ma - to klo 8.15 - 15 ja pe klo 8.15 - 13.
Huomioitavaa on, että puhelin on usein ruuhkaisin heti aamusta.

Oppilaitoksen ajanvaraus- ja neuvontanumerot löytyvät alta valitsemalla ensin oppilaitos ja sen jälkeen toimipiste.

Hammashoidon ajanvarausnumerot löytyvät Hammashoito -sivulta.

Valitse oppilaitos

Ajanvaraus verkossa

Opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajalle voi varata sähköisesti kiireettömiä vastaanotto- ja puhelinaikoja.

Ajan peruuttaminen

Varattu aika voidaan muuttaa tai perua soittamalla kyseisen tiimin numeroon tai oman oppilaitoksen terveydenhoitajalle. Psykologiaikojen muutoksissa yhteydenotto suoraan psykologiin. Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä lääkärin vastaanottoajasta peritään 15 vuotta täyttäneeltä 50,80 euroa. Maksu peritään, jos aikaa ei peruuteta viimeistään vuorokautta aikaisemmin.

Terveydenhoitaja- tai lääkäriajan voi peruuttaa myös tekstiviestillä numeroon 0400 267 715. Viestiin tulee laittaa nimi, syntymäaika ja peruutettava aika. Numeroon ei oteta vastaan puheluja.

Tekstiviestit

Opiskeluterveydenhuollossa on käytössä tekstiviestipalvelu, jonka kautta voit saada matkapuhelimeesi tekstiviestillä tietoa mm. perutusta tai muuttuneesta lääkärinajasta, valmistuneista laboratorio- ja röntgenvastauksista sekä jatkohoito-ohjeista. Tekstiviestipalvelu on yhdensuuntaista: et voi vastata saamaasi viestiin.

Palvelun käyttöönottamiseksi tarvitaan suostumuksesi: suostumus kirjataan henkilökohtaisella tapaamisella. Matkapuhelinnumeron muutokset täytyy ilmoittaa aina asioidessa.

Katso myös


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/opiskeluterveysneuvonta