Siirry sisältöön

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Poikkeuksia ajanvarauksessa

Verkkoajanvaraus ei ole toistaiseksi käytössä - poikkeuksena rokotusajat, joita voi varata verkon kautta sekä tiettyjen alojen terveystarkastukset.

Myös avovastaanotot oppilaitoksilla on suljettu toistaiseksi ja korvattu puhelinajalla.

1. Tullinkulman toimipisteessä voit asioida vain ajanvarauksella. Tullinkulman lääkärit ja terveydenhoitajat toimivat kolmessa tiimissä ja oppilaitosten opiskelijat on jaettu tiimien kesken. Ota yhteyttä omaa opiskelualaasi hoitavaan tiimiin. Löydät numerot tältä sivulta "Ajanvaraus oppilaitoksen mukaan" -osiosta. Tullinkulman ajanvaraus- ja neuvontapuhelin palvelee ma - to klo 8.15 - 14 ja pe klo 8.15 - 13. Huomioithan, että puhelin on usein ruuhkaisin heti aamusta.

Tullinkulman toimipiste
33100 Tampere
avoinna ma - to klo 8 - 15.30, pe klo 8 - 14.30

2. Oppilaitoksilla sijaitsevien terveydenhuollon palvelujen ajanvarauskäytännöt vaihtelevat toimipistekohtaisesti. Löydät yhteystiedot tältä sivulta "Ajanvaraus oppilaitoksen mukaan" -osiosta.

3. Asiakirjatilauksiin ja jatkotutkimusajanvarauksiin liittyvissä asioissa voit olla soittamalla yhteydessä terveyskeskusavustajiin. Heidät tavoitat numeroista 040 806 4219, 0400 827 072 ja 040 800 4940.


Linkki Omaolo-palvelun sivuille.

Ajanvaraus oppilaitoksen mukaan

Valitse oppilaitos

Löydät oppilaitoksen ajanvaraus- ja neuvontanumerot valitsemalla ensin oppilaitoksen ja sen jälkeen toimipisteen:

Chat

Chat-palvelu on avoinna ma - to klo 8.15 - 14, pe 8.15-13.

Saat opastusta ja yleistä neuvontaa chatin kautta. Chatissa ei voi tehdä ajanvarauksia eikä perua vastaanottoaikoja. Toimipisteiden ollessa suljettuna myös chat on suljettu. Kysymyksiin pyritään vastaamaan nopeasti, mutta ajoittaisen työn ruuhkautumisen vuoksi vastaaminen voi viivästyä.

Valokuva: Tullinkulman terveydenhoitajalle ja lääkärille on varattava aika etukäteen.

Lisätietoa ajanvarauksesta

Ajanvaraus verkossa

Verkkoajanvaraus ei ole toistaiseksi käytössä - poikkeuksena rokotusajat sekä restonomi- ja röntgenhoitajaopiskelijoiden terveystarkastukset, joita voi varata verkon kautta.

Ajan peruuttaminen

Voit muuttaa ja perua varatun ajan soittamalla tiimisi numeroon tai oman oppilaitoksesi terveydenhoitajalle. Jos sinun pitää muuttaa psykologiaikaa, ota suoraan yhteyttä psykologiin.

Terveydenhoitaja- tai lääkäriajan pystyt peruuttamaan myös tekstiviestillä numeroon 0400 267 715. Viestiin tulee laittaa nimi, syntymäaika ja peruutettava aika. Numeroon ei oteta vastaan puheluja.

Huom! Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä lääkärin vastaanottoajasta peritään 15 vuotta täyttäneeltä 50,80 euroa. Maksu peritään, jos aikaa ei peruuteta viimeistään vuorokautta aikaisemmin.

Etävastaanotto

Käytössäsi on hoitajan, lääkärin tai psykologin etävastaanotto: asiointi tapahtuu videoyhteydellä tietokoneen tai mobiililaitteen välityksellä ennalta sovittuna ajankohtana. Varaa aika etävastaanotolle soittamalla oman tiimisi ajanvaraus- ja neuvontanumeroon tai ottamalla yhteyttä oppilaitoksesi terveydenhoitajaan.

Huom! Lääkärin sairaanhoidollisesta etävastaanotosta veloitetaan kuten vastaanottokäynnistä. Videovälitteisestä lääkärin, toimintaterapeutin tai fysioterapeutin etävastaanotosta peritään vain puolet vastaavan fyysisen käynnin asiakasmaksusta (yli 18-vuotiaat). Asiakasmaksun alennuksella halutaan kannustaa etävastaanottojen käyttöön. Kokeilu on käytössä vuoden 2020 loppuun.

Tekstiviestit

Tekstiviestipalvelun kautta voit saada tekstiviestillä tietoa mm. perutusta tai muuttuneesta lääkärinajasta, valmistuneista laboratorio- ja röntgenvastauksista sekä jatkohoito-ohjeista. Tekstiviesti on yhdensuuntainen: et voi vastata saamaasi viestiin. Palvelun käyttöönottamiseksi tarvitaan suostumuksesi. Suostumus kirjataan henkilökohtaisella tapaamisella. Muistathan ilmoittaa matkapuhelinnumerosi muutokset.


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/opiskeluterveysneuvonta