Siirry sisältöön

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Ajankohtaista

Jos olet AMK- tai yliopisto-opiskelija, sinun terveyspalveluistasi huolehtii YTHS.

Yhteydenottotavat

Ajanvaraus oppilaitoksen mukaan

Valitse oppilaitos

Opiskeluterveydenhuolto palvelee useassa toimipisteessä. Tullinkulman toimipisteen lisäksi opiskeluterveydenhuollon toimipisteitä on lukioilla, Tredussa Hepolamminkadulla ja Santalahdentiellä sekä Takk Nirvan toimipisteessä.

Löydät oman oppilaitoksesi ajanvaraus- ja neuvontanumerot valitsemalla ensin oppilaitoksen ja sen jälkeen toimipisteen.

Muut yhteydenottotavat

Aloita Omaolosta - tee oirearvio verkossa:

Omaolo-logo.

Asiakirjatilauksiin ja jatkotutkimusajanvarauksiin liittyvissä asioissa voit olla soittamalla yhteydessä terveyskeskusavustajiin. Heidät tavoitat numeroista 040 806 4219 ja 0400 827 072.

Chat

Chat-palvelu on avoinna ma - to klo
12 - 15 ja pe klo 12 - 14.

Saat opastusta ja yleistä neuvontaa chatin kautta. Chatissa ei voi tehdä ajanvarauksia eikä perua vastaanottoaikoja. Toimipisteiden ollessa suljettuna myös chat on suljettu. Kysymyksiin pyritään vastaamaan nopeasti, mutta ajoittaisen työn ruuhkautumisen vuoksi vastaaminen voi viivästyä.

Lisätietoa ajanvarauksesta

Ajan peruuttaminen

Huom! 3.1.2022 alkaen opiskeluterveydenhuollossa peritään maksu kaikista lääkäri- ja hoitajakäynnistä, jonka asiakas on jättänyt käyttämättä ja perumatta ilman hyväksyttävää syytä. Lisätietoja peruuttamattoman käynnin maksusta

Voit muuttaa ja perua varatun ajan soittamalla tiimisi numeroon tai oman oppilaitoksesi terveydenhoitajalle.

Terveydenhoitaja- tai lääkäriajan pystyt peruuttamaan myös tekstiviestillä numeroon 0400 267 715. Viestiin tulee laittaa nimi, syntymäaika ja peruutettava aika. Numeroon ei oteta vastaan puheluja.

Etävastaanotto

Valokuva: Tullinkulman terveydenhoitajalle ja lääkärille on varattava aika etukäteen.

Käytössäsi on hoitajan tai lääkärin etävastaanotto. Asiointi tapahtuu videoyhteydellä tietokoneen tai mobiililaitteen välityksellä ennalta sovittuna ajankohtana. Varaa aika etävastaanotolle ottamalla yhteyttä opiskeluterveydenhuoltoon puhelimitse. Etävastaanotot ovat maksuttomia.

Tekstiviestit

Tekstiviestipalvelun kautta voit saada tekstiviestillä tietoa mm. perutusta tai muuttuneesta lääkärinajasta, valmistuneista laboratorio- ja röntgenvastauksista sekä jatkohoito-ohjeista. Tekstiviesti on yhdensuuntainen: et voi vastata saamaasi viestiin. Palvelun käyttöönottamiseksi tarvitaan suostumuksesi. Suostumus kirjataan henkilökohtaisella tapaamisella. Muistathan ilmoittaa matkapuhelinnumerosi muutokset.


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/opiskeluterveysneuvonta