Siirry sisältöön

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Koronavirustilanne

Opiskeluterveydenhuollon palvelut toimivat niin normaaleina kuin mahdollista oppilaitoksilla ja keskitetyssä toimipisteessä Tullinkulmassa. Jos tarvitset vastaanotto-, terveystarkastus- tai keskusteluaikaa, ota yhteyttä oppilaitoksesi tai tiimisi terveydenhoitajaan puhelimitse. Toistaiseksi verkkoajanvaraus ei ole käytössä. Jos vastaanotolle tulo ei jostain syystä ole mahdollista, vastaanotto voidaan usein hoitaa myös etänä. Älä jää hankalien ajatusten kanssa yksin, vaan pyydä apua.


Huomaathan, että vastaanotolle ei saa tulla, jos on hengitystieinfektion oireita, on tullut ulkomaanmatkalta kahden viikon sisällä tai on määrätty eristykseen tai karanteeniin. Hoidon tarve arvioidaan aina ensin puhelimessa.


Tiedote opiskeluterveydenhuollon asiakkaille 18.5. (pdf)

1. Tullinkulman toimipisteessä voit asioida vain ajanvarauksella. Tullinkulman lääkärit ja terveydenhoitajat toimivat kolmessa tiimissä ja oppilaitosten opiskelijat on jaettu tiimien kesken. Ota yhteyttä omaa opiskelualaasi hoitavaan tiimiin. Löydät numerot tältä sivulta "Ajanvaraus oppilaitoksen mukaan" -osiosta. Tullinkulman ajanvaraus- ja neuvontapuhelin palvelee ma - to klo 8.15 - 14 ja pe klo 8.15 - 13. Huomioithan, että puhelin on usein ruuhkaisin heti aamusta.

Tullinkulman toimipiste
33100 Tampere

Tutkimusajanvaraukset (mm. röntgentutkimukset, spirometria) ja erilaiset asiakirjat toimiston kautta: puhelin 040 806 4219, 0400 827 072, 040 800 4940


2. Oppilaitoksilla sijaitsevien terveydenhuollon palvelujen ajanvarauskäytännöt vaihtelevat toimipistekohtaisesti.


Linkki Omaolo-palvelun sivuille.

Ajanvaraus oppilaitoksen mukaan

Valitse oppilaitos

Löydät oppilaitoksen ajanvaraus- ja neuvontanumerot valitsemalla ensin oppilaitoksen ja sen jälkeen toimipisteen:

Chat

Chat-palvelu on avoinna ma - to klo 8.15 - 14, pe 8.15-13.

Saat opastusta ja yleistä neuvontaa chatin kautta. Chatissa ei voi tehdä ajanvarauksia eikä perua vastaanottoaikoja. Toimipisteiden ollessa suljettuna myös chat on suljettu. Kysymyksiin pyritään vastaamaan nopeasti, mutta ajoittaisen työn ruuhkautumisen vuoksi vastaaminen voi viivästyä.

Valokuva: Tullinkulman terveydenhoitajalle ja lääkärille on varattava aika etukäteen.

Lisätietoa ajanvarauksesta

Ajanvaraus verkossa

Voit varata terveydenhoitajalle verkossa kiireettömiä vastaanottoaikoja:

Ajan peruuttaminen

Voit muuttaa ja perua varatun ajan soittamalla tiimisi numeroon tai oman oppilaitoksesi terveydenhoitajalle. Jos sinun pitää muuttaa psykologiaikaa, ota suoraan yhteyttä psykologiin.

Terveydenhoitaja- tai lääkäriajan pystyt peruuttamaan myös tekstiviestillä numeroon 0400 267 715. Viestiin tulee laittaa nimi, syntymäaika ja peruutettava aika. Numeroon ei oteta vastaan puheluja.

Huom! Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä lääkärin vastaanottoajasta peritään 15 vuotta täyttäneeltä 50,80 euroa. Maksu peritään, jos aikaa ei peruuteta viimeistään vuorokautta aikaisemmin.

Etävastaanotto

Käytössäsi on hoitajan, lääkärin tai psykologin etävastaanotto: asiointi tapahtuu videoyhteydellä tietokoneen tai mobiililaitteen välityksellä ennalta sovittuna ajankohtana. Varaa aika etävastaanotolle soittamalla oman tiimisi ajanvaraus- ja neuvontanumeroon tai ottamalla yhteyttä oppilaitoksesi terveydenhoitajaan.

HUOM! Lääkärin toteuttamasta sairaanhoidollisesta etävastaanotosta veloitetaan kuten vastaanottokäynnistä.

Tekstiviestit

Tekstiviestipalvelun kautta voit saada tekstiviestillä tietoa mm. perutusta tai muuttuneesta lääkärinajasta, valmistuneista laboratorio- ja röntgenvastauksista sekä jatkohoito-ohjeista. Tekstiviesti on yhdensuuntainen: et voi vastata saamaasi viestiin. Palvelun käyttöönottamiseksi tarvitaan suostumuksesi. Suostumus kirjataan henkilökohtaisella tapaamisella. Muistathan ilmoittaa matkapuhelinnumerosi muutokset.


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/opiskeluterveysneuvonta