Siirry sisältöön

Talous- ja velkaneuvonta

Talousneuvola Tipotiellä

Tule rohkeasti Talousneuvolaan pienen tai suuren talouskysymyksen kanssa. Työntekijät ovat tavattavissa Tipotien sosiaali- ja terveysasemalla ilman ajanvarausta loka- ja marraskuussa. Saat heiltä vietoa, vinkkejä ja vastauksia taloudenhallintaan koskevissa asioissa. Talousneuvolan esite (pdf)

Arjen talous tasapainoon -ryhmä

Ryhmä on tarkoitettu vuokravelkaantuneille tamperelaisille, joilla on toive saada velkaantumisen kierre katkeamaan. Tavoitteena on vahvistaa taloudenhallintaa ja turvata asuminen. Ryhmä kokoontuu Tammelan lähitorilla 21.10. - 18.11.
Ryhmän esite (pdf)

Oikeusaputoimistot vastaavat talous- ja velkaneuvonnasta

Talous- ja velkaneuvonta siirtyi vuoden 2019 alussa kunnilta oikeusaputoimistojen vastattavaksi. Voit kääntyä minkä tahansa oikeusaputoimiston puoleen kotikunnastasi riippumatta. Palvelua on mahdollista saada myös etäpalveluna videoyhteyden välityksellä.

Tamperelaisia lähimpänä oleva oikeusaputoimisto on Pirkanmaan oikeusaputoimisto osoitteessa Häkiläpolku 1 (2. krs). Sinne ovat siirtyneet myös aiemmin Tampereen kaupungin talous- ja velkaneuvonnassa työskennelleet työntekijät.

Palvelut ovat käytettävissä ajanvarauksella:

  • Puhelin 029 566 0715, arkisin klo 10 - 12
  • Sähköposti pirkanmaa.velkaneuvonta(at)oikeus.fi