Siirry sisältöön

Talous- ja velkaneuvonta

Tipotien talousneuvola

Tule rohkeasti talousneuvolaan pienen tai suuren talouskysymyksen kanssa. Etsitään ratkaisuja yhdessä – aina voi tehdä jotain! Piipahda ohi kulkiessasi tai tule ajan kanssa keskustelemaan tilanteestasi.

Sosiaaliohjaaja ja talous- ja velkaneuvoja ovat tavattavissa ilman ajanvarausta Tipotien hyvinvointikeskuksessa (Tipotie 4, 5. krs) 3.1. - 28.2. joka perjantai klo 10 - 14.

Ulosottoviranomainen tavattavissa 31.1.

Lisätietoja:
Sosiaaliohjaaja
Sanna Vartio
puhelin 044 486 3710
sähköposti [email protected]

Arjen talous tasapainoon -ryhmä

Arjen talous tasapainoon -ryhmä on suunnattu vuokravelkaantuneille tamperelaisille, joilla on toive saada velkaantumisen kierre katkeamaan. Taloudenhallintaa vahvistavan ryhmän tavoitteena on asumisen turvaaminen.

Ryhmä kokoontuu viitenä maanantaina 3.2. - 2.3. klo 12 - 16 Tammelan lähitorin ryhmätilassa (Itsenäisyydenkatu 21 B). Ryhmän päätteeksi osallistujilla on mahdollisuus yksilötyöskentelyyn. Jäsenet saavat ryhmän ajaksi bussikortin.

Ilmoittaudu mukaan ja kysy lisää:
Sosiaaliohjaaja
Sanna Vartio
puhelin 044 486 3710
sähköposti [email protected]


Talous- ja velkaneuvonta

Oikeusaputoimistot vastaavat talous- ja velkaneuvonnasta. Voit kääntyä minkä tahansa oikeusaputoimiston puoleen kotikunnastasi riippumatta. Palvelua on mahdollista saada myös etäpalveluna videoyhteyden välityksellä.

Tamperelaisia lähimpänä oleva oikeusaputoimisto on Pirkanmaan oikeusaputoimisto osoitteessa Häkiläpolku 1 (2. krs). Sinne ovat siirtyneet myös aiemmin Tampereen kaupungin talous- ja velkaneuvonnassa työskennelleet työntekijät.

Palvelut ovat käytettävissä ajanvarauksella:

  • Puhelin 029 566 0715, arkisin klo 10 - 12
  • Sähköposti pirkanmaa.velkaneuvonta(at)oikeus.fi