Siirry sisältöön

Palaute


Voit lähettää alla olevalla lomakkeella Tampereen kaupungille palautetta: ehdotuksia, mielipiteitä, kiitoksia ja moitteita. Kaikki palautteet käsitellään. Ne välitetään eteenpäin siihen yksikköön, jota palaute koskee. Palautteita käsitellään arkisin klo 8.30–15.45.

Voit jättää palautetta nimettömänä. Jätä yhteystietosi, jos haluat saada palautteeseen vastauksen.

Palautetta voi jättää myös sähköpostitse osoitteeseen palaute(at)tampere.fi.

Haluatko tehdä vikailmoituksen?

Vikailmoituksen katuvaloista tai yleisten alueiden kunnossapidosta voit jättää karttapohjaisiin vikailmoituspalveluihin:

Ulkoinen linkkiTampereen ulkovalaistuksen vikailmoituspalvelu Ulkoinen linkkiKatujen ja puistojen kunnossapidon palautejärjestelmä

Kaupungin kiinteistöjen kunnossapitoa koskevat palautteet voit lähettää Tilapalvelut Oy:hyn.

Ulkoinen linkkiKiinteistöjen palvelupyynnöt

Yhteystiedot ja asiointi

Kaupungin yhteystiedot muun muassa verkkoasiointiin, alueellisiin palveluihin sekä asiointi- ja neuvontapisteille löydät alla olevan linkin kautta.

Yhteystiedot ja asiointi


Anna palautetta

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

*Muistithan täyttää pakollisen kentän?

Huomaathan, että palautelomakkeella ei voi hoitaa kaupungin laskuihin liittyviä asioita tai perua varattuja vastaanottoaikoja. Ethän kirjoita palautteeseen arkaluontoisia tietoja, kuten henkilötunnusta.

Hyväksyn, että yhteystietoni tallentuvat kaupungin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Katso lisätietoa: Tietosuoja (avautuu uuteen ikkunaan)

* Virheellinen tulos - yritä uudestaan!