Siirry sisältöön

Kasvu ja kansainvälistyminen

Platform6 - paikka startup-yritysten kasvuun, kansainvälistymiseen ja yhteistyöhön

Tullintorin läheisyydessä sijaitseva Platform6-talo on koti startup-yrityksille, jotka tähtäävät kasvuun ja kansainvälistymiseen. Talosta startupit saavat tilat työskentelyyn ja löytävät erilaisia yrityspalveluja, startup-sijoittajien verkostoja sekä tukiyhteisöjä. Toisiltaan yrittäjät saavat vertaistukea ja vahvistusta ideoilleen sekä ajatuksilleen - samalla luodaan siis mahdollisuuksia uusien innovaatioiden syntymiselle.

Etsitkö kotipaikkaa startupillesi? Hae mukaan Platform6-yhteisöön!

Rekrytoi yritykseesi motivoituneita tekijöitä vaivattomasti

Etsitkö yritykseesi työntekijää tai pohditko, mistä saisit apua uuden tekijän palkkaamiseen? Me autamme! Tarjoamme työantajille maksuttomia rekrytointipalveluja:

  • Ehdokasesittelyt- ja haut tarvitsemiesi osaajien löytämiseksi
  • Taloudellisia tukia työntekijän palkkaamiseksi
  • Neuvontaa työllistymiseen liittyvien sopimuksien ja hakemusten täyttämiseen
  • Rekrytointitilaisuuksia
  • Tietoa eri alojen työnhakijoista ja työmarkkinatilanteesta
  • Kohtaamisia.live-lähetykset, joissa työnantajat voivat kertoa avoimista työpaikoistaan

Tutustu Tampereen kaupungin rekrytointipalveluihin Tukea rekrytointiin työnantajalle -sivulla.

Löydä yritykseesi kansainvälisiä osaajia

Tampere on vetovoimainen kaupunki - myös kansainvälisesti. Kansainvälisen osaamisen palvelut edistää työnantajien keinoja ja valmiuksia rekrytoida kansainvälisiä osaajia. Näin vahvistetaan paikallisten organisaatioiden kasvua ja kansainvälistymistä.

International Tampere -sivusto tarjoaa tietoa ja palveluita kaupunkiseudustamme kiinnostuneille kansainvälisille osaajille sekä kansainvälisistä rekrytoinneista kiinnostuneille yrityksille.

Tampere Business Community – verkostoidu, myy ja kasva

TaBu on uusi Business Tampereen koordinoima liike-elämän digitaalinen keskustori. Tarkoitus on tarjota yrityksille kanava verkostoitua paremmin, myydä enemmän ja kasvaa nopeammin hyödyntäen yhteistyötä ja paikallisuutta voimavaroina.

Rahoitusta yrityksellesi

Hyvälle liikeidealle löytyy aina rahoitus. Yrityksellesi on tarjolla monenlaista apua rahoituksen etsimiseen ja hakemiseen. Business Tampere tarjoaa maksuttomia rahoitusneuvontapalveluita Tampereen kaupunkiseudulla toimiville kasvuhakuisille yrityksille. Tutustu esimerkiksi helpdeskiin sekä rahoitusklinikkaan Business Tampereen sivuilla.