Siirry sisältöön

Työ

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut työnhakijoille, työnantajille ja yrittäjille

Tampere kasvaa, kehittyy ja kansainvälistyy. Työt uudistuvat ja osaamisen tarpeet muuttuvat. Syntyy uusia aloja, joiden ominaisuuksista ei vielä tiedetä. Samalla jotkut alat kärsivät työvoimapulasta.

Näiden muutosten tueksi tarvitaan nopeaa reagointia ja käytännöllisiä ratkaisuja. Tätä työtä me teemme Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluissa. Kehitämme palveluja, jotta työnhakijat ja työnantajat, sekä osaamiset ja osaamistarpeet, kohtaisivat. Tampereesta rakennetaan elinvoimaista kaupunkia yhdessä laajan, monitoimijaisen verkoston kanssa. Uusia palveluja kehitetään yhteistyössä koulutusorganisaatioiden, elinkeino- ja yrityspalvelujen, sote-palvelujen, yksityisten ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä valtion kanssa.

Tavoitteemme on edistää työllistymistä. Tarjoamme erilaisia työllistymisen ja osaamisen kehittämisen vaihtoehtoja. Autamme työnhakijoita tunnistamaan omat vahvuutensa. Tarvittaessa kuljemme rinnalla. Meidät tavoittaa helposti, ja pienistäkin asioista voi kysyä. Etsitään ratkaisut yhdessä.

Tamperelaisille yrityksille ja työnantajille haluamme luoda kotikaupungistamme hyvän paikan yrittää. Työnantajille luodaan edellytyksiä kasvuun ja uudistumiseen. Autamme tunnistamaan syvimmät osaamistarpeet, ennakoimaan tulevaa ja löytämään sopivimmat tekijät. Työelämän murroksessa on tärkeää turvata osaavan työvoiman saatavuus.

Jokainen työ kasvattaa Tampereen elinvoimaa. Jokainen työ on arvokas.

Työllisyyden kuntakokeilussa edistämme työnhakijoiden työllistymistä

Olemme mukana Pirkanmaan työllisyyden edistämisen kuntakokeilussa, joka jatkuu kesään 2023 saakka. Työllisyyden kuntakokeilussa osa työttömistä työnhakijoista siirtyy Pirkanmaan TE-toimistosta kuntien asiakkaiksi. Työllisyyden kuntakokeilujen tavoitteena on nykyistä tehokkaammin edistää työttömien työnhakijoiden työllistymistä ja koulutukseen ohjautumista sekä tuoda uusia ratkaisuja osaavan työvoiman saatavuuteen.

Yhteystiedot

Työllisyyspalvelut työnhakija- ja henkilöasiakkaille
sähköposti [email protected]
puhelin 040 801 6581

ma - pe klo 9.00 - 16.15

avoinna ma - pe klo 9.00 - 16.00

Kasvupalvelut työnantajille ja yrityksille
sähköposti [email protected]
puhelin 040 580 8811

ma - pe klo 9.00 - 15.45

Rekrytointeihin liittyvät asiat: [email protected]


Otathan huomioon, että numeroihin ei voi lähettää tekstiviestejä.
Palvelemme myös chatissa. Se on avoinna tällä verkkosivulla ma-pe kello 9 - 15.
Chat voi ajoittain ruuhkautua. Silloin voit sen kautta lähettää myös sähköpostia.

Toimintamme koronavirustilanteessa

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut tarjoaa sekä lähi- että etäpalvelua asiakkailleen. Toimimme hybridimallissa. Asiakaspalvelumme on avoinna ma - pe klo 9.00 - 16.15. Huomaathan, että Ohjaamo palvelee asiakkaita ma - pe klo 13.00 - 16.00 osoitteessa Hammareninkatu 5 B.

Hyvää työtä! -blogi

Hankkeet

Oikopolut

Seuraa meitä somessa!

Katso myös

Uutiskirje työnhakijoille

Uutiskirje Tampereen seudun yrittäjille

Kohtaamisia.

Mustalla pohjalla lukee valkoisella teksti kohtaamisia. 2021.

Kohtaamisia. on Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen uusi konsepti, joka edistää työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamista. Lähetysten ydintä on avoimien työpaikkojen esittely.

Kohtaamisia.-suoralähetyksiä voi seurata reaaliajassa tai tallenteena Työllisyys- ja kasvupalvelujen YouTube-kanavalta. Lisätietoja tulevista lähetyksistä saa Tapahtumat-osiosta.


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/tyollisyyspalvelut