Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Kodin ja koulun yhteistyö


Klikkaa kuvaa, niin näet sen isompana!

Tessun vanhempainyhdistys ry

Tessun vanhempainyhdistys ry toimii koulun oppilaiden opiskeluviihtyvyyden parantamiseksi, osallistuu oppilasretkien ja -tapahtumien tukemiseen, koulun vanhempainiltojen ja juhlien järjestämiseen sekä pitää yhteyttä kaupungin päättäjiin Tesoman nuorten asioissa. Yhdistys myöntää vuosittain stipendejä ja muistaa ala- ja ylä-asteen päättäviä oppilaita.

Kokouksia pidetään Tesoman koululla noin kerran kuussa ja ne ovat avoimia kaikille koulun oppilaiden huoltajille. Kokouksissa on mahdollisuus keskustella muiden vanhempien kanssa nuorten koulunkäyntiin ja vapaa-aikaan liittyvistä asioista, sekä osallistua yhdistyksen toimintaan oman innon ja mahdollisuuksien mukaan. Kokouksissa on paikalla myös opettajakunnan edustajia.

Varmista toimintamme jatkuminen!

Liity jäseneksi Tessun vanhempainyhdistykseen osoitteessa:

  • Jäsenyys on täysin maksuton, eikä sido sinua mihinkään.
  • Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.
  • Lähetämme sinulle sähköpostia maksimissaan neljä kertaa vuodessa.
  • Jäsenyytesi raukeaa automaattisesti 10 vuoden päästä.

Tekemisestä kiinnostuneet ovat totta kai enemmän kuin tervetulleita mukaan toimintaan myös aktiivisemmin! Kysy lisätietoja kokouksessa tai vaikka viestillä Ulkoinen linkkihttps://www.facebook.com/tessury/

Tessun vanhempainyhdistys ry.
Puheenjohtaja Maria Kuisma
puh 050 3578642

Koulun opettajaedustajat
Hanna Hakala
Lippe Nieminen
Juha Järvi

Tessun vanhempainyhdistyksen seuraava kokous on ti 7.12. kello 18.
Kokoontuminen Kohmankaaren puoleisella pääovella. Tervetuloa!

Tesoman koulun Ystävät ry

Tesoman koulun Ystävät eli Ystävät ry perustettiin vuonna 2007 koordinoimaan Tesoman koulun 40-vuotisjuhlakirjan julkaisemista. Perustajajäseninä oli edustajia koulun entisestä ja nykyisestä henkilökunnasta sekä ex-oppilaista. Juhlakirja osoittautui menestykseksi ja Ystävien toiminta vakiintui toimivaksi yhdistykseksi.

Nykyään Tesoman koulun Ystävät ry kokoaa yhteen koulua lähellä olevia tahoja, kuten alueen yrityksiä, koulun entisiä oppilaita ja henkilökuntaa, Harjun seurakuntaa ja Tesoma-seuraa. Tarkoituksena on myös syventää yhteistyötä esim. paikallisten urheiluseurojen ja alueen omakotiyhdistysten kanssa. Yhdistyksen tavoitteena on parantaa monipuolista yhteistyötä ja tukea koulun toimintaa sekä vaalia yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia koulussa. Tesoman koulun Ystävät ry toimii aktiivisesti mm. osallistumalla erilaisiin koulun juhliin ja tapahtumiin sekä avustamalla taloudellisesti koulun toteuttamia teematapahtumia.

Ryhdy Tesoman koulun Ystäväksi! Mukaan pääset ottamalla yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan tai sihteeriin:

Puheenjohtaja Arja Kujansivu
arja.kujansivu(at)gmail.com

Sihteeri Leena Heinonen
leena.heinonen0(at)saunalahti.fi

Tesoman koulun ystävien seuraava kokous on ma 24.1.2022 klo 14.15.
Tervetuloa!

Tesoman koulun Ystävät ry:n alajaoksina toimivat:

Oppilaskunta, ohjaava opettaja Anna Suhonen
Tesoman koulun Seniorit
Tesoman koulun vanhempainyhdistys

Icehearts

Tesoman ja Ikurin koulutaloissa toimii kaksi Icehearts-joukkuetta.

Icehearts on joukkueurheilun toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Se on pitkäkestoista ja ammatillista kasvun tukea lapsille ja perheille, jotka ovat tuen tarpeessa. Iceheartsin tavoitteena on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, edistää sosiaalisia taitoja ja luoda lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden.

Yksi ammatillisin perustein valittu joukkue toimii 12 vuoden ajan. Joukkuetta ohjaa kasvattaja, jolla on ammatilliset pätevyydet joukkueen johtamiseen. Tesoman ja Ikurin koulutaloissa kasvattajina toimivat Ville Hotakainen, Riku Kauppinen, Jiri Lepola ja Turo Lauttamus.

Wilma

Tesoman koululla on käytössä sähköinen Wilma-järjestelmä kodin ja koulun välisessä viestinnässä ja poissaoloseurannassa 1.8.2020 alkaen.

Kirjautuminen Wilma-järjestelmään:Ulkoinen linkki https://opetustampere.inschool.fi/
Ohjeita huoltajan tunnuksen luomiseen ja kirjautumiseen löytyvät kirjautumissivulta sekä kaupungin verkkosivuilta.

Wilma-järjestelmä
Wilmavastaavat (sähköpostia ongelmatapauksissa, Wilman avainkoodit)

Alakoulun oppilaiden huoltajat: Pekka Poikajärvi
Yläkoulun oppilaiden huoltajat: Jukka Vilen

Jos huoltaja kadottaa salasanansa, wilmavastaava ei pysty sitä vaihtamaan. Wilman kirjautumissivulta löytyy linkki salasanan palauttamiseksi huoltajan omaan sähköpostiin. Huoltajan käyttäjätunnus on hänen wilmatunnuksensa luomiseen käyttämänsä sähköpostiosoite.

Koulun henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected] ellei henkilön nimen yhteydessä ole toisin mainittu.