Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Kodin ja koulun yhteistyö

Vanhempainillat

7. luokat ti 10.9.2019 klo 17.30

8. luokkkien ilmoitetaan myöhemmin

Tulevien 7.-luokkalaisten vanhempainilta ke 11.12.2019 klo 17.30

9. luokat ma 13.1.2020 klo 18.00

7. luokkien valinnaisaineilta ti 28.1.2020 klo 17.00, alakoulun toinen kielivalintailta toteutetaan osana vaklinnaisaineiltaa

Vuosiluokkien 1-6 vanhempainillat ja arviointikeskustelut ilmoitetaan erikseen.

Vuosiluokkien 7-9 arviointikeskustelujen ajankohdat ilmoitetaan erikseen.

Vanhempainyhdistys                                             

Kaukajärven koulun vanhempainyhdistyksen tarkoituksena on kehittää oppilaiden kotien ja koulun välistä yhteistoimintaa. Vanhempainyhdistys esittää vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä ja toimii myös oppilaiden huoltajien keskinäisenä yhteistyöelimenä. Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia, kuten joulumyyjäiset loppuvuodesta ja pihatapahtuman keväisin.

Vanhempainyhdistyksen vuosikokous pidetään alkusyksystä. Kutsut lähetetään oppilaiden mukana kaikkiin koteihin.

Kaukajärven koulun vanhempainyhdistyksen vuosikokous valitsee joka lukuvuosi uuden johtokunnan. Usein johtokunta on valinnut lukuvuodelle keskeiset teemat, joihin sinä vuonna on keskitytty. Tällaisia teemoja ovat olleet esimerkiksi päihteettömyys, kotien tietokonekäytänteet ja yrittäjyys.

Mitä teimme lukuvuonna 2017-2018?

Lukuvuonna 2017–2018 vanhempainyhdistys järjesti joulumyyjäiset, liikuntaleikkiaiheisen pihatapahtuman keväällä, Pauliina Mäkelän some-luennon sekä kaksi diskoa 1–6-luokkalaisille.

Suunnitelmia vuodelle 2018-2019

Lukuvuonna 2018–2019 jatkamme perinteisellä linjalla, tarkoitus on järjestää ainakin diskoja, joulumyyjäiset ja pihatapahtuma keväällä. Sopivien ideoiden osuessa kohdalle järjestämme myös konsertteja ja vanhempainiltoja. Edistämme myös oppilaiden hampaiden hyvinvointia hankkimalla xylitol-pastilleja koulussa jaettaviksi. Pastilleja on hankittu jo usean lukukauden ajan.

Vanhempainyhdistyksen talous

Vanhempainyhdistyksen jäsenyys on ilmaista. Yhdistys kerää vapaaehtoista kannatusmaksua, mutta pääasiassa rahaa tulee kaupungin avustuksista ja tapahtumien kahviotoiminnan tuotoista. Lukuvuonna 2017–2018 rahaa käytettiin koululaisten hyväksi noin 1300 euroa​. Sillä rahalla saatiin ekaluokkalaisille välituntitarvikkeita, Reilu kaveri -stipendit, tukioppilaille huppareita, kevättapahtuman arpajaisten palkintoja, erityisluokille sekä alakoulun päättäville retkiavustusta.