Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Muut

Avoimet työpaikat

Kysymys
Mistä löytyy kaupungin avoimet työpaikat ja miten niihin haetaan?

Vastaus
Tampereen kaupungilla avoimet työpaikat löytyvät internestistä. Niitä haetaan rekrytointijärjestelmä Imurin kautta. Sivuilta löytyy tietoa myös harjoittelupaikkojen hausta, oppisopimuspaikoista sekä palkkatuetusta työstä ja niihin hakemisesta.

Puheluiden hinnat

Kysymys
Mitä kaupungille soitetut puhelut maksavat?

Vastaus
565-alkuisiin numeroihin soitetut puhelut maksavat normaalin puhelumaksun. Myös muihin numeroihin soitetuista puheluista peritään normaali puhelumaksu, jos toisin ei mainita.

Soittaminen Terveyspalvelujen neuvonta- ja ajanvarausnumeroon 03 10023 maksaa normaalin paikallisverkkomaksun (pvm) tai matkapuhelumaksun (mpm). Matkapuhelumaksun määrä riippuu soittajan operaattorinsa kanssa tekemästä sopimuksesta. Myös jonotus on samanhintainen. Jos matkapuhelinliittymässäsi on palvelunumeronesto kytketty päälle tai käytössäsi on Prepaid-liittymä, kannattaa soittaa numeroon 03 5657 0023. Numero 03 10023 ei kuulu operaattoreiden puhepaketteihin. Käytä suuntanumeroa (03) soittaessasi matkapuhelimesta ja verkkoryhmän ulkopuolelta.

Työllisyyspalvelut

Pirkanmaan kymmenessä kunnassa toteutetaan 1.8.2017 alkaen Työvoima- ja yrityspalvelujen alueellista kokeilua. Kokeilussa kunta vastaa kohderyhmän työllisyyspalveluista. Kohderyhmän muodostavat työttömät työnhakijat, joiden työttömyysetuus on Kelasta haettava työmarkkinatuki tai peruspäiväraha. Kokeilu jatkuu vuoden 2018 loppuun saakka.

Aiheeseen liittyvät usein kysytyt kysymykset vastauksineen löytyvät sivulta: