Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Me-talo

Nyt

Me-talo järjestää Peltolammin koululla koululaisille max. 10 hengen pienryhmiä 19.1. alkaen. Ryhmiin on erikseen ennakkoilmoittautumiset.

Me-talolla järjestettävä aikuisten avoin -ja ryhmätoiminta suljettuna toistaiseksi.


Tavoitteena on tartuntamäärien kasvun hillitseminen ja leviämisvaiheen ehkäiseminen. Pirkanmaallakin on olemassa realistinen uhka terveydenhuollon ylikuormittumisesta.


Vaikka osa toiminnoista on suljettuna, olemme kuitenkin saatavilla, mikäli kaipaatte tukea, apua tai ihan vaan juttukaveria.

Me-talo
Vanha suklaatehdas
33850 Tampere

Tampereen Me-talo toimii Peltolammin ja Multisillan alueella. Me-talo järjestää maksutonta vapaa-ajan toimintaa, harrastusryhmiä sekä tapahtumia kaikenikäisille.

Tampereen Me-talo -hanke on alkusysäys eteläiselle hyvinvointikeskukselle. Samalla alueelle muodostetaan uutta verkostomaista toimintamallia.

Katso Me-talon toiminnasta kertovat videot:Tule mukaan järjestämään toimintaa

Olisiko sinulla tai edustamallasi organisaatiolla kiinnostusta tulla järjestämään toimintaa Me-talolle? Tarjoamme maksuttomia tiloja kaikenlaiselle toiminnalle, mikä tukee asukkaiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Ota yhteyttä:

Projektipäällikkö
Jarno Koskinen
puhelin 040 806 3987
sähköposti [email protected]

Palveluohjaaja
Ville Väisänen
puhelin 040 485 9079
sähköposti [email protected]

Ohjaaja
Julius Lehtinen
puhelin 040 750 1746
sähköposti [email protected]

Ohjaaja
Hanna Hyväri
puhelin 044 481 1686
sähköposti [email protected]

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected], ellei toisin mainita.

Me-talon toiminnan mahdollistajana toimii Me-säätiö ja toteutuksesta vastaa Tampereen kaupunki yhdessä eri toimijoiden ja asukkaiden kanssa. Hankkeessa kehitetään Peltolammin koulun sekä alueen muiden palvelujen yhteinen matalan kynnyksen Me-talo -toimintamalli, jolla edistetään lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia.

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää, mitä meillä tapahtuu?

Tilaa Me-talon uutiskirje, niin saat Tampereen Me-talon tuoreimmat kuulumiset ja uutiset suoraan omaan sähköpostiisi.

Me-talon viikko-ohjelma

Tietoja Me-talon tarjoamasta vapaa-ajan toiminnasta:

Nuorille töitä

Jokaiselle alueen nuorelle työkokemus

Tampereen Me-talo tukee nuorten polkua koulutukseen ja työelämään. Tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle Peltolammi-Multisilta alueen nuorelle ensimmäinen työkokemus.

Me-talo auttaa nuoria työllistymisen kynnyksellä ja tukee yrityksiä, yhdistyksiä sekä kotitalouksia keikkatyösovellusten käyttöönotossa. Me-talon avoimet tehtävät löydät WorkPilots-sovelluksesta.

Nuori, ilmoita halukkuutesi saada työkokemus Me-talon kautta:

Työnantaja, ilmoita nuorelle sopiva työtehtävä:

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoiseksi Me-talolle?

Etsimme täysi-ikäisiä vapaaehtoisia Tampereen Me-talolle. Tällä hetkellä etsimme pelikaveria ja läksyapua avoimeen toimintaan (ti klo 12 - 17 Multisilta) ja iltapäivätoimintaan (to klo 13 - 16 Peltolammin kirjasto).

Kysy lisätietoja vapaaehtoistoiminnasta:

Jarno Koskinen
puhelin 040 806 3987
sähköposti [email protected]

Me-talon Kelan etäpalvelu

Me-talossa saa nyt avustavaa palvelua Kelan asioissa sekä mahdollisen etäpalvelun. Etäpalvelussa Kelan palveluasiantuntija neuvoo asiakasta kuvayhteyden välityksellä, eikä asiakkaan tarvitse välttämättä matkustaa Kelan palvelupisteelle. Näin pystymme auttamaan jos elämässä tulee isoja muutoksia, jokin asia tarvitsee selvittelyä ja asialla on kiire. Alueen asukkaille tämä on helppokäyttöistä ja näin saa Kelan asiat kerralla kuntoon. Etäpalvelussa voi hoitaa samoja asioita kuin Kelan palvelupisteillä.

Me-talon työntekijät ovat apuna Vanhalla suklaatehtaalla ja tietokone on käytössä asoiden hoitamiseen maanantaisin klo 14.30-16.30 ja torstaisin klo 12-14.


Me-talo somessa!

Facebook-logo.
Instagram
Twitter-logo.

Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/metalo