Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


IT-alan verkkovalmennus

IT-alan verkkovalmennuksessa osallistujat parantavat IT-alan osaamistaan suorittamalla yliopistojen verkossa julkaisemia ilmaisia verkkokursseja sivutoimisina opintoina. Valmennusryhmästä osallistujat saavat tukea ohjelmointikurssien suorittamiseen, IT-alan osaamiskartoituksen sekä apua ura- ja koulutussuunnitelmien laatimiseen. Ryhmä kokoontuu digitaalisessa ympäristössä kahdesti viikossa. Tapaamiskertojen aikana suoritetaan omatoimisesti ohjelmointitehtäviä ja saadaan tietoa ajankohtaisista IT-alan opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksista.

Valmennuksen aikana suoritetaan ensisijaisesti Helsingin yliopiston kursseja Ulkoinen linkkiOhjelmoinnin peruskurssi ja Ulkoinen linkkiOhjelmoinnin jatkokurssi . Myös muiden Ulkoinen linkkiMOOC.fi-sivuston -sivuston ja Ulkoinen linkkiFITech -verkostoyliopiston kurssien suorittaminen on mahdollista.

Valmennus alkaa 18.1.2022, ja se kokoontuu virtuaalisesti tiistaisin ja torstaisin klo 10-13.

Kohderyhmä

Ryhmä soveltuu Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita työllistymisestä IT-alan kehitystehtäviin. Osallistujilla voi jo olla kokemusta tai koulutusta IT-alalle tai he voivat olla ainoastaan kiinnostuneita kokeilemaan ohjelmoimista. Vaatimuksena on, että osallistujilla on käytössään verkkoon liitetty tietokone ja hyvät perusdigitaidot.

Lisätietoja antaa ryhmän ohjaaja Kari Vahtolammi. Ohjautuminen joko OMA-valmentajan kautta tai sähköpostilla suoraan ryhmän ohjaajalle:
Projektisuunnittelija
Kari Vahtolammi
puhelin 040 5640854
sähköposti [email protected]