Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Kaupin urheilupuistossa avataan lisää latua torstaina 30.12.2021

Julkaistu 29.12.2021 9.12

Kaupin urheilupuiston latuolosuhteet paranevat, kun latua saadaan avattua entisten latujen jatkoksi torstaina aamulla 30.12.2021.

Kaupin uudet, niin kutsutun metsälinjan lumentykityspisteet, saatiin ensimmäistä kertaa käyttöön jouluviikolla ja sen ansiosta uutta lunta on saatu tykitettyä runsaasti suoraan ulkoilureitille. Lumet on nyt saatu tasailtua ja torstaina, 30.12. uusi latu saadaan avattua kaikkien innokkaiden hiihtäjien iloksi. Noin kilometrin pituinen lenkki jatkuu suoraan sprinttilenkin jatkeena. Oheisessa karttakuvassa uusi latu sijoittuu punaiseen laatikkoon ja siniset nuolet osoittavat hiihtosuunnat.

Alueella on liikuttava edelleen tarkkaavaisesti, sillä pesäpallostadionin sekä hulevesilinjojen rakennustyömaat aiheuttavat työmaaliikennettä. Autolla saavuttaessa suosittelemme käyttämään jousiammuntaradan parkkialuetta, jonne pääsee seuraamalla parkkialueen viitoitusmerkkejä.

Muiden latujen osalta luonnonlumitilanne ei vielä salli latu-urien tekoa, pohjustustöitä on saatu kuitenkin tehtyä. Ajantasaista latutilannetta kannattaa seurata Ulkoinen linkkiliikunta- ja ulkoilupaikkojen tiedotuspalvelusta (mSki) .


Kaupin hiihtolatujen tilanne 30.12.2021.