Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Kintulammilla Keltolahdentie suljettu arkipäivisin 2.–19.11.2021

Julkaistu 29.10.2021 9.48

Kintulammin Keltolahdentietä kunnostetaan marraskuun aikana. Tie on suljettuna arkisin 2.–19.11. 2021. Tie avataan retkeilijöiden käyttöön viikonlopuiksi perjantain klo 16 ja maanantain klo 7 väliseksi ajaksi.

Kunnostuksen tavoitteena on parantaa kapean ja paljon käytetyn tien turvallisuutta sekä Kintulammin alueen saavutettavuutta. Keltolahdentielle asennetaan uusia tierumpuja, rakennetaan autojen kohtaamispaikkoja sekä korotetaan tietä Keltolammin painanteen kohdalta.

Lisäksi kunnostetaan myös Kintulammin P1 parkkia ja Kirkkokiven laavulle kulkevaa esteetöntä reittiä, sekä parannetaan Kirkkokiven laavun ympäristön esteettömyyttä.

Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualueella pääsee myös Kintulammentietä, jonka varrelle on parkki P2, eli alueelle pääsee myös arkisin Kintulammentien kautta Keltolahdentien remontin ajan.

Keltolahdentien ja esteettömien reittien kunnostus tehdään Pirkanmaan ELY-keskuksen hyväksymän erillissuunnitelman mukaan. Tien ja esteettömien reittien kunnostukseen on saatu tukea ympäristöministeriön virkistysreittien kunnostukseen tarkoitetusta hankkeesta. Työn tilaaja on Tampereen kaupungin kiinteistötoimi ja toteuttaja Ekokumppanit Oy.


Lisätietoja

Retkeilypalvelupäällikkö
Petri Mäkelä
puhelin 040 806 4082