Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Rauhaniemen sairaalassa uusia koronatartuntoja – yksi tartunnan saanut menehtynyt

Julkaistu 9.12.2020 13.31

Tampereella Rauhaniemen sairaalassa on todettu uusia koronavirustartuntoja sekä potilailla että henkilökunnan jäsenillä. 9. joulukuuta 2020 mennessä tartuntoja on löytynyt yhteensä 35. Tartunnoista 19 on potilailla ja 16 henkilökunnalla. Yksi koronavirustartunnan saanut potilas on menehtynyt.

– Otamme osaa omaisten suruun. Teemme kaikkemme, että Rauhaniemen sairaalan koronavirustilanne saadaan rauhoittumaan, kertoo sosiaali- ja terveyspalvelujen johtaja Taru Kuosmanen.

Joulukuun alussa Rauhaniemen sairaalan osastolla todettiin yhteensä seitsemällä potilaalla ja henkilökunnan jäsenellä koronavirustartunta. Sen jälkeen osastolla aloitettiin kaikkien potilaiden ja henkilökunnan koronatestaus. Heiltä on otettu testi tähän mennessä kahdesti.

Ensimmäisten tartuntojen löydyttyä osastolle ei ole otettu uusia potilaita. Tartunnan saaneet ja altistuneet potilaat on hoidettu erillään muista potilaista ja tartunnan saaneille on perustettu oma osasto.

Vierailut Rauhaniemen sairaalan osastoilla on kielletty lukuun ottamatta saattohoidossa olevia ja kriittisesti sairaita potilaita. Samoin vierailut on kielletty myös muilla Tampereen kaupungin sairaalaosastoilla ja Oriveden terveyskeskussairaalassa.


Lisätietoja

Hallintoylilääkäri, palvelujohtaja
Arto Lemmetty
puhelin 040 806 3669
sähköposti [email protected]

Palvelujohtaja
Mari Patronen
puhelin 040 801 6008
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala