Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Masseista mahiksia -päivässä jaettiin 30 000 euroa lasten ja nuorten ideoille

Julkaistu 6.2.2020 10.35

Maanantaina Masseista mahiksia -päivässä lapset ja nuoret pääsivät valitsemaan suosikkinsa ikätovereidensa toiminta- ja tapahtumaideoista. Masseista mahiksia -toimintarahaa myönnettiin yhteensä yli 30 ryhmälle.

Päivän aikana Masseista mahiksia -toimintarahaa hakeneet ryhmät esittelivät toimintojaan lasten ja nuorten raadille sekä paikalle kutsutuille koululaisille. Päätöksen toimintarahan saajista teki nuorista koottu raati toimintapäivään kutsuttujen lasten ja nuorten äänet huomioiden.

- Oli mahtavaa nähdä, kuinka paljon hakijaryhmät olivat panostaneet ideoidensa esittelyyn. Muutama ryhmä oli muun muassa tehnyt pienoismallin, jolla he esittelivät ideaansa, kertoo johtava koordinaattori Päivi Laukamo.

Päivä huipentui Massigaalaan, jossa raatilaiset julkistivat toimintarahan saajat. Toimintarahaa myönnettiin yhteensä 34 hakijaryhmälle. Massigaalan kruunasi Nikon ja Santun keikka.

Tampereen kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut sekä liikunta- ja nuorisoyksikkö jakamalla 30 000 eurolla halutaan tukea lasten ja nuorten itse ideoimaa tamperelaisille lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa.


Lisätietoja

Johtava koordinaattori
Päivi Niskanen
puhelin 050 528 7368