Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Kulttuuripääkaupunkiohjelmalle etsitään vetäjää ja työparia

Julkaistu 21.6.2018 12.59

Tampere hakee Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuodelle 2026. Mänttä-Vilppula on mukana Tampereen hakemuksessa pääkuntakumppanina. Nyt etsitään ohjelman valmisteluun osaavaa vetäjää ohjelmajohtajaksi ja hänelle työpariksi vastaavaa tuottajaa.

Kulttuuripääkaupunkihankkeen ohjelmajohtajan tehtävänä on johtaa projektia ja sen valmistelua. Hän vastaa alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten verkostojen ja kumppanuuksien rakentamisesta, eri toimijoiden sitouttamisesta ja sidosryhmäyhteistyöstä sekä projektin ulkosuhteiden ja suhdetoiminnan hoitamisesta. Lisäksi ohjelmajohtaja johtaa projektin markkinoinnin suunnittelua, toteutusta ja hakumateriaalin valmistelua sekä vastaa rahoituksen hankkimisesta ja projektin hallinnosta.

Ohjelmajohtajan tehtävään valitulla tulisi olla laajat kansalliset ja kansainväliset verkostot, erinomaiset neuvottelutaidot ja yhteistyökyky sekä hyvä tuntemus kulttuurista ja kulttuurin toimijoista, kaupunkiorganisaatiosta, elinkeinoelämästä ja kaupunkikehityksestä. Hyvä kielitaito on edellytys tehtävän hoitamiseen. Vastaava tuottaja toimii valmisteluprosessissa ohjelmajohtajan työparina. Tehtäviin haetaan henkilöitä ajalle 1.9.2018 - 31.12.2020.

Euroopan kulttuuripääkaupunki -projektin tavoitteina on tuoda esille Euroopan kulttuurien rikkautta ja moninaisuutta ja vahvistaa kulttuurin merkitystä ja asemaa kaupunkien kehityksessä. Euroopan kulttuuripääkaupunkihakemukset käsitellään Euroopan komissiossa.

Hakuaika molempiin tehtäviin päättyy 20.7.2018. Ohjelmajohtajan ja vastaavan tuottajan rekrytointi-ilmoitukset julkaistaan näyttävästi maan suurimmissa päivälehdissä juhannuksen aikana. Lisätietoja tehtävistä ja hausta löytyy Tampereen kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.tampere.fi/avoimettyopaikat


Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen johtaja
Taru Kuosmanen
puhelin 040 704 7337
sähköposti [email protected]

Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen johtaja
Teppo Rantanen
puhelin 040 023 5442
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki