Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Raitiotietöissä saavutetaan välietappeja Kalevassa

Julkaistu 20.6.2018 8.37

Raitiotien rakentaminen Kalevassa etenee ja työn alla olleita osuuksia palautetaan autoliikenteen sekä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden käyttöön tällä ja ensi viikolla.

Sammonkadulla Kaupinkadun liittymän pohjoispuoli avataan liikenteelle keskiviikkona 20.6. Liittymä on ollut suljettuna useita viikkoja risteyksessä tehtävien töiden vuoksi.

Teiskontiellä Teiskontien alikulkusillan eli Hervannan suuntaan vievän autoliikennerampin leventäminen raitiotietä varten on valmistumassa. Sillan alikulun jalankulku- ja pyöräilyreitti on ollut suljettuna viime syksystä lähtien ja nyt se saadaan jälleen käyttöön. Uusittu jalankulku-ja pyöräilyväylä avataan juhannuksen jälkeen viikon 26 aikana.

Töiden eteneminen tuo myös uusia liikennejärjestelyjä. Sammonkadulla Kaupinkadun liittymä kadun eteläpuolella suljetaan viikolla 26 kadun rakennustöiden takia. Työt liittymässä kestävät useita viikkoja. Lisäksi Rieväkadun ABC-automaattiasemalle otetaan maanantaina 25.6. käyttöön väliaikainen liittymä Rieväkadun raitiotietöiden vuoksi.


Lisätietoja

Raitiotieallianssi
Lohkopäällikkö
Olli Tuomisto
puhelin 040 8690 874


Teksti Marja Merta