Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 18.6. klo 17

Julkaistu 15.6.2018 13.22

Tampereen kaupunginvaltuuston esityslistalla 18.6. ovat vuoden 2017 tilinpäätös, tarkastuslautakunnan kertomus sekä toiminnan ja talouden katsaus 4/2018. Valtuusto päättää myös kaupungin lausunnon antamisesta sote- ja maakuntauudistuksesta, Tampereen mahdollisesta liittymisestä Savuton kunta -verkostoon sekä Kestävä Tampere 2030 - kohti hiilineutraalia kaupunkia -linjausten hyväksymisestä.

Yleisö voi seurata valtuuston kokouksia yleisölehteriltä, suorina videolähetyksinä sekä kokouksen jälkeen julkaistavilta videotallenteilta. Valtuuston kokoukset ovat julkisia. Sisäänkäynti yleisölehterille on Aleksis Kiven katu 14-16 A. Suora lähetys valtuustosalista alkaa n. klo 16.45.
Kaupunginvaltuuston kokouksia voi kuunnella suorana lähetyksenä Radio Moreenin kanavalta radiosta taajuuksilta 98,4 MHz tai 101,5 MHz tai internetistä.

Kokouksesta livetwiittaa kaupungin viestintäyksikkö Twitter-tilillä @tamperelive. Käsittelyssä olevista aiheista voi keskustella kokouksen aikana Twitterissä liittämällä twiitteihin aihetunnisteen #trevaltuusto. Livelähetysikkunan alla käytävään keskusteluun voi osallistua myös lähetysikkunan alla olevalla verkkolomakkeella sekä tekstiviestitse.


Teksti Anna-Maria Maunu