Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Kaupungin hyvinvointipalveluiden hankinnasta infotilaisuus

Julkaistu 16.3.2016 10.15

Tampereen kaupungin hyvinvointipalvelujen hankintojen suunnittelussa käydään vuoropuhelua niin kuntalaisten kuin palvelujen tuottajien kanssa. Hyvinvointipalveluiden hankintaillassa kerrotaan Tampereen kaupungin tänä vuonna toteutettavista ja käynnistyvistä hankinnoista. Hankintailta on tiistaina 22.3.2016 kello 17–19 Talent Space -tilassa Finlaysonilla (Satakunnankatu 18 A). Infotilaisuutta voi seurata myös suorana lähetyksenä kaupungin verkkosivulta.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita palvelutuotannosta kiinnostuneet yritysten ja kolmannen sektorin edustajat sekä kaikki muuten asiasta kiinnostuneet.

Innovatiivisten hankintojen tiekartta-projektista kertoo projektipäällikkö Marika Pakkanen. Vammaispalvelujen suunnittelupäällikkö Päivi Mattila esittelee Tampereen kaupungin tulevia hankintoja. Päihde- ja mielenterveyspalveluiden suunnittelupäällikkö Maritta Närhi kertoo kuntouttavasta työtoiminnasta ja sosiaalisen kuntoutuksen hankinnasta. Asiakasohjauspäällikkö Irene Rinne kertoo lasten ja nuorten palveluiden hankinnasta.

Tilaisuuden lopuksi osanottajilla on mahdollisuus yksityiskohtaisiin keskusteluihin Tampereen kaupungin hankinnoista vastaavien henkilöiden kanssa.

Kahvitarjoilu on kello 16.30 alkaen.

Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan maanantaihin 21.3.2016 mennessä.


Lisätietoja

Kehittämispäällikkö
Marika Pakkanen
puhelin 040 800 7335
sähköposti [email protected]