Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Vapaalla-lehdestä vinkit kevään kulttuuri- ja liikuntamenoihin

Julkaistu 5.1.2016 13.51

Tampereen kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluista kertovan Vapaalla-lehden kevätnumero on ilmestynyt 5.1.2016. Julkaisu on jaettu Aamulehden tilaajakoteihin. Lehden voi lukea myös sähköisesti tai noutaa kaupungin virastotalolta, kirjastoista, museoista ja liikuntapaikoista viikolla kaksi.

Vapaalla-lehden kansikuva
Vuoden 2016 ensimmäisestä Vapaalla-lehdestä voi lukea muun muassa Tre Funk III:n konsertista Metsossa.

Tulevaa ohjelmatarjontaa monipuolisesti esittelevässä numerossa kerrotaan muun muassa Vapriikissa avautuvasta Jääkauden jättiläiset -näyttelystä, leikkimielisestä Ui kesäksi kuntoon -kampanjasta sekä keväällä alkavasta Ympäristöluotsi-vapaaehtoistoiminnasta. Lehteen on koottu myös laaja tapahtumakalenteri, josta löytää uuden Vapalla After work -tapahtumasarjan tilaisuudet, museoiden uutuusnäyttelyt, kirjastojen tulevien kuukausien kirjailija- ja musiikkivieraat, kaupunginosissa järjestettävät lastentapahtumat sekä paljon muuta.

Vapaalla lehteä julkaisee Tampereen kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut, joihin kuuluvat kulttuuri-, liikunta-, nuoriso- ja museopalvelut, Tampere Filharmonia, kirjastot sekä työväenopisto.


Teksti Jaakko Laurila