Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Rantaraitin kuulumisia

Julkaistu 3.4.2019 10.26
Rantaraitilla kevätauringon säteet ovat saaneet kodin väen suunnittelemaan keväisiä ja kesäisiä retkiä ja tapahtumia. Ulkoiluinto on lisääntynyt ja arki rullailee varsin iloisissa merkeissä. Yksi omista asukkaista ja yksi laina-asukas halusi tällä kertaa kertoa terveisensä blogiin.
Valokuva: välipalan aika.
 

Painavaa asiaa Rantaraitista

Hyvää päivää kaikille. Olen Rantaraittikodin toimitusjohtaja Jyrki. Täällä paikkakunnalla, Tampereella, on näitä koteja aika monta. Paljonkohan niitä muuten on? Näissä on hyvät olosuhteet, kun lähtee lapsuudenkodista. Voi olla vaarallista, jos vanhemmat ikääntyy aika lailla. Jos mahdollista, niin antakaa vanhempien levätä ja tulkaa tänne. Täällä saatte kavereita, joiden kanssa tulee yleensä hyvin toimeen.

Menkää ihmeessä asumispaikkaan tutustumiskurssille. Siellä kodissa asukastoverit voi kysyä minnekkä mennään kevätretkelle. Joskus järjestetään omaisille iltamia ja ainakin meillä ne kestää yhden päivän verran. Silloin voi tulla siskot, veljet, äidit tai isät. Henkilökunta juttelee kyllä muutenkin mielellään omaisten kanssa, kun täällä käyvät kahvilla.

Tähän meidän asumiseen on järjestetty asumistuki ja naapurissa on tuettu asuminen. Kaikille vielä hyvää pääsiäistä ja vappua. Ottakaa oikein pirteänä pääsiäinen vastaan, mutta rauhallisesti. Menkää vapputorille.

Oikein paljon terveisiä kaikille toivottaa Rantaraittikodin toimitusjohtaja Jyrki.

Valokuva: Jyrki.

Hienin terveiset asumisvalmennusjaksolta Rantaraitista.

Olen ollut Rantaraitissa asumisvalmennuksessa kolme kuukautta. Olen tehnyt paljon keittiö- ja pyykkihommia. Olen tykännyt pelailla pelejä henkilökunnan kanssa. Muistutan henkilökuntaa asukkaiden lääkkeistä. Olen tykännyt olla asukkaiden kanssa. Karaokea en laula. Seuraavaksi muutan Härmälänrantaan tuetun asumisen asuntoon. Siellä asunnossa on oma jääkaappi, hella ja vessa.

Valokuva: Hien keittiöhommissa.

Rantaraitin väki toivottaa oikein hyvää kevään jatkoa kaikille lukijoille!

Valokuva: Joonas tekee pizzaa.
Joonas tekemässä pizzoja. Parhaillaan syntyy kettupizzaa sienitäytteellä.

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat