Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

"Oo kesän lapsi mä oon!"

Julkaistu 8.7.2021 8.41
Mitä olisikaan kesä ilman grillausta, uimista, hauskanpitoa ja upeaa seuraa? Ei mitään!
Grillissä paistuvia parsoja, makkaroita sekä sieninyyttejä.
 

Tämä biisi on tämän kesän tunnusbiisi Piikahaassa! Tätä kuunnellaan ainakin 20 kertaa per päivä.

Kesä on alkanut rennosti ulkoilusta nauttien. Melkein kaikki ruokailut syödään ulkona terassilla, kukapa sisällä haluaisi olla näin kauniilla ilmalla. Pitää vain muistaa käyttää aurinkorasvaa tämmöisillä helteillä. Välillä on ollut tuskaisenkin kuuma, mutta se ei ole menoa hidastanut.

Asfalttiliidut, pallopelit ja Mölkky on ollut kovassa käytössä. Piha on taiteiltu kauniilla piirustuksilla ja ne ovat tuoneet iloa ja väriä pihapiiriin. Pelien ja leikkien lisäksi olemme päässeet huolehtimaan ja kastelemaan isoja kasvilaatikoitamme ja kukkia. On ollut niin kovat helteet, että olemme päässeet kastelemaan kasveja useamman kerran päivässä. Vaikka asukkailla loma onkin, niin he ovat nauttineet kun ovat päässeet avustamaan kasvien hoidossa ja muissa pienissä askareissa, esim. pyöränpesussa!

Piikahaan asiakas pesämässä polkupyörää ulkona.
Piikahaan asiakas piirtää istuen maahan kuvioita katuliidulla.
Piikahaan asiakkaat pelaamassa Mölkkyä ja valkoinen pieni koira seuraamassa pelin etenemistä.

Olemme myös tehostaneet kierrätystämme. Piikahaan pihassa on kierrätyspisteitä, mutta olemme lisänneet sisätiloihin myös kierrätyspöntöt. Näiden avulla on ollut helpompaa lähteä kierrättämään ja opettaa kierrätystä myös asukkaille.

Neljä valkoista laatikkoa, joista jokainen erilaisten jätteiden kierrätykseen.

Kesäkuun alussa lähdimme Kyrösjärven mökille rentoutumaan, saunomaan ja uimaan. Pois arjesta, metsän rauhaan. Aurinko paistoi niin lämpimästi, ettei vesikään ollut kylmää. Kaikki nauttivat oikein sydämensä kyllyydestä ihanasta kesäpäivästä.

Piikahaan asiakkaita uimassa järvessä.

Piikahakan väki halua toivottaa kaikille todella ihanaa kesä ja upeita lomahetkiä!

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat