Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi

Pappilanpuistossa tapahtuu

Julkaistu 13.3.2020 7.46
Vuoden alku on lähtenyt meillä vauhdikkaasti käyntiin. Uutena ryhmänä meillä on alkanut muistikka-ryhmä, jossa treenataan muistia mm. erillisen vihkosen avulla. Ensimmäisenä aiheena on ollut omaan itseen liittyviä harjoitteita. Nähtäväksi jää, mitä kivaa ryhmäläiset oppivat, kun ryhmä etenee.
Muistikka-ryhmäläiset työn touhussa.
 

Liikuntasalissa meillä on alkanut säännöllisesti aina maanantaisin sählyn pelaaminen. Salissa harjoitellaan mailan oikeaoppista pitämistä kädessä, pallon kuljettamista ja syöttelyä. Lopuksi meillä on aina maaliin lyöntikisat. Tämä on ollut asiakkaille mieluista ja liikkuminen pelin tiimellyksessä on vaivatonta.

Musisointi- ja lauluryhmässä soittelemme eri soittimia. Taustalla soitamme Youtubesta eri rytmisiä biisejä, joiden mukana on kiva soitella mm. marakasseilla ja erilaisilla helistimillä. Yhteislaulua olemme ottaneet omalla porukalla enemmän, koska palvelukeskuksen yhteislaulut ovat vähentyneet.

Naistenpäivää juhlistimme hieman myöhässä tiistaina 10.3. Miehet hemmottelivat naisia leipomalla mokkapaloja iltapäiväkahville. Naiset saivat käsihieronnat ja halukkaille oli kynsien lakkausta. Halusipa joku vielä meikkauksenkin. Palvelukeskuksen ikäihmiset ihastelivat kateellisina meidän upeita leidejämme.=)

Miehet leipovat mokkapaloja.
Nainen käsihieronnassa.
Nainen esittelee lakattuja kynsiään.

Päiväaikaisessa toiminnassamme olemme keskustelleet siitä, mikä on elämässä tärkeätä. Asiakkaat ovat saaneet kertoa itselleen tärkeistä asioista. Näistä olemme päässeet työstämään meille tärkeitä arvoja. Olemme päättäneet yhdessä arvot, joista teimme huoneentaulun. Keskustelemme mitä arvot tarkoittavat ja kuinka voimme tuoda niitä arkeemme.

Henkilö tutkii huoneentaulua arvoista.

Tässä meidän kuulumisiamme. Toivotamme kaikille blogin seuraajille reipasta kevättä!

Kirjoittaja Meidän stoori -blogin kirjoittajat