Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Erikoissairaanhoidon palveluseteli

Tampereella on käytössä erikoissairaanhoidon palveluseteli. Palvelusetelin myöntäminen edellyttää palvelutarpeen arviointia. Palvelutarpeen arvioinnin ja päätöksen palvelusetelin myöntämisestä tekee terveyskeskuslääkäri . Palveluseteli on käytössä seuraavissa palveluissa:

  • gynekologian konsultaatiot
  • ihotautilääkärin konsultaatiot
  • kardiologin konsultaatiot.

Palveluseteliin oikeutettu asiakas voi itse päättää, ottaako hän vastaan palvelusetelin vai käyttääkö hän mieluummin kaupungin tuottamia tai sen ostopalveluina hankkimia palveluja. Palvelusetelin ottaja valitsee itse hoitopaikan kaupungin hyväksymistä palveluntuottajista ja huolehtii itse ajanvarauksesta.

Palveluseteliin liittyvän omavastuun asiakas maksaa itse suoraan palveluntuottajalle. Omavastuu on palvelusetelin arvon ja palvelusetelituottajien ilmoittaman hinnan välinen erotus. Omavastuuosuus on erilainen eri palvelusetelituottajilla. Palveluseteliin liittyvää omavastuuosuutta ei huomioida asiakkaan maksukatossa.

Hakeminen palvelusetelituottajaksi

Palvelusetelituottajien haku on jatkuva eli hakemuksen palvelusetelituottajaksi voi tehdä milloin tahansa. Palvelusetelituottajaksi haluavan palveluntuottajan tulee täyttää, allekirjoittaa ja lähettää alla oleva Hyväksymisanomus palvelusetelituottajaksi -lomake ja tarvittavat asiakirjajäljennökset osoitteeseen

Tampereen kaupunki / Kirjaamo
PL 487, 33101 Tampere

Tilaaja (Tampereen kaupunki) käsittelee anomuksen, päättää hyväksynnästä ja ilmoittaa hakijalle päätöksestään. Jos hakija hyväksytään palvelusetelituottajaksi, kaupungin edustaja lisää tuottajan ajantasaiseen palvelusetelituottajalistaan.

Lisätietoja:
Toimistosihteeri
Heli Karlsson
puhelin 040 801 6549
sähköposti [email protected]