Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Perhepolku-verkkokurssi

Tampereen kaupunki tarjoaa kaikille tamperelaisten ja orivesiläisten 0–16-vuotiaiden lasten ja nuorten perheille ilmaiseksi mahdollisuuden osallistua Perhepolku®-verkkokurssille.

Osallistu itsenäisesti tehtävälle ilmaiselle Perhepolkuverkkokurssille:

Vaaditko itseltäsi liikaa vanhempana? Tahdotko oppia lisää itsemyötätunnosta?
Perhepolku®-verkkokurssin tavoitteena on vahvistaa vanhemman myötätuntoa itseään kohtaan sekä tukea myötätuntoista vuorovaikutusta parisuhteessa ja perheessä.

Myötätunto itseä kohtaan vähentää ahdistusta, masennusta ja stressiä. Se tukee parisuhteen myönteistä vuorovaikutusta sekä lapsen tasapainoista kehitystä.

Myötätuntoa voi oppia harjoittelemalla. Perhepolku®-verkkokurssilla pääset testaamaan myötätuntosi ja tutustumaan kolmeen itsemyötätunnon askeleeseen.

Kurssissa on kolme osaa: itsemyötätunto, myötätuntoinen parisuhde ja myötätuntoinen vanhemmuus. Kukin osio sisältää asiantuntija- ja tutkimustietoa, toisten perheiden vertaistarinoita, testin ja seitsemän tehtävää.

Piirroskuva, jossa mies ja tyttö vierekkäin. Miehen suusta lähtee sitaatti tekstillä
Kuva: Perhepolku®

Verkkokurssin on suunnitellut Perhepolun® kehittäjän, väitöskirjatutkija Tellervo Uljas. Verkkokurssi tukee perheitä tutkimustiedon, vertaistarinoiden ja pohdintatehtävien kautta.


Tämän sivun lyhytosoite on www.tampere.fi/perhepolku