Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Musiikkitilat

Asiakasmääriä rajoitettu

Uusista rajoituksista ja huonontuneesta koronatilanteesta johtuen kirjaston musiikki- ja pelihuoneita voi maanantaista 13.12. alkaen varata yksi asiakas, kaksi kaverusta tai perhe kerrallaan.

Musiikkihuoneet

Pääkirjastossa sekä Lielahden ja Hervannan kirjastoissa on varattavat musiikkihuoneet. Koilliskeskuksessa on myös musiikkitila. Varausohjeet näet alta kunkin kirjaston kohdalta.

Musiikkihuoneen käyttö on maksutonta.


Pääkirjasto

Musiikkiosastolla on kolme musiikkihuonetta. Tilojen varustus on seuraava:

Musiikkihuone 1: Akustinen piano, monikanavakuuntelulaitteet, joilla voi kuunnella cd- ja lp-levyjä ja katsoa DVD- ja bluray-levyjä. Mahdollisuus oman laitteen kytkemiseen miniplugilla.

Musiikkihuone 2: Akustinen piano, mahdollisuus kuunnella cd-levyjä. Mahdollisuus oman laitteen kytkemiseen miniplugilla.

Rockway-huone: Kaikki Rockway-sisällöt käytettävissä ja äänitysohjelmisto. Sähkörummut, sähkökitara, sähköbasso, akustinen kitara sekä ukulele asiakkaiden käytettävissä. Rockway-huone on tarkoitettu soitonopetuspalvelun tarjoamien kurssien ja sisältöjen hyödyntämistä, harjoittelua ja opiskelua varten. Tila on lähtökohtaisesti tarkoitettu omaehtoiseen soittimen tai musiikkilaitteen opiskeluun.

Musiikkiosastolla on myös digitaalipiano, johon ei tarvitse ajanvarausta. Musiikkihuoneet ja Rockway-huone varataan ajanvarausohjelmassa (linkki alla). Huoneita voi varata yhdeksi tunniksi päivässä. Huom. Varaus raukeaa, jos varaaja ei ole saapunut 10 minuutin kuluessa varauksen alkamisesta.

Ulkoinen linkkiAsiakaskoneiden ajanvarausohjelma

Pääkirjaston musiikkiosasto
sähköposti [email protected]
puhelin 040 806 4918


Hervannan kirjasto

Hervannan kirjastossa on pianohuone.

Hervannan kirjastossa on monitoimihuone. Monitoimihuoneessa voi mm. soittaa omia instrumentteja ja laulaa.

Pianohuone ja monitoimihuone ovat varattavissa puhelimitse tai ajanvarausohjelmassa (linkki alla). Huoneita voi varata yhdeksi tunniksi päivässä.

Ulkoinen linkkiAsiakaskoneiden ajanvarausohjelma

Hervannan kirjasto
sähköposti [email protected]
puhelin 040 800 7802 Musiikkihuoneiden varaukset
postiosoite PL 132
33721 Tampere


Koilliskeskus

Koilliskeskuksen musiikkihuoneessa voi soittaa digitaalista pianoa,sähkörumpuja, kitaraa sekä omia instrumentteja tai laulaa. Huonetta voi varata yhdeksi tunniksi päivässä.

Koilliskeskus, kirjasto
sähköposti [email protected]
puhelin 040 639 7736
Linnainmaan Prisma-kauppakeskus
33580 Tampere


Lielahden kirjasto

Lielahden kirjaston musiikkihuoneessa on digitaalinen piano, sähkökitara ja karaokelaitteet. Lisäksi huoneessa on monikanavakuuntelulaitteet, joilla voi kuunnella cd- ja lp-levyjä sekä katsoa DVD- tai bluray-elokuvia.

Tila on varattavissa puhelimitse tai ajanvarausohjelmassa (linkki alla). Huonetta voi varata kahdeksi tunniksi päivässä.

Ulkoinen linkkiAsiakaskoneiden ajanvarausohjelma

Lielahden kirjasto
sähköposti [email protected]
puhelin 040 800 7842
Lielahtikeskus, ylin kerros
33400 Tampere