Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki - www.tampere.fi


Tonttihaussa mukana olevat tontit

Tällä sivulla julkaistaan tiedot haettavana olevista tonteista tonttihaun alkaessa. Vuoden 2019 haku oli 28.10. - 18.11.2019. Tietoa hakumenettelystä löytyy sivulta omakotitontin hakeminen.

Tonttihauissa vapaaksi jääneistä tonteista osa on siirtynyt jatkuvaan hakuun. Jatkuvassa haussa olevia tontteja voi hakea ympäri vuoden. Lisätietoa jatkuvassa haussa olevista tonteista löytyy sivulta jatkuvassa haussa olevat tontit.

Vuokrattavat tontit tonttihaussa

Vuokrattavia tontteja on tonttihaussa tarjolla 5 tonttia Linnainmaalla ja 28 tonttia Vuoreksessa. Tontteja voi hakea kaupungin tonttihakupalvelussa. Tonttien saajat arvotaan. Linkki palveluun ja tarkemmat hakuohjeet sivulla omakotitontin hakeminen.

Linnainmaa

Vuores

Kiinteällä hinnalla myytävät tontit

Kiinteällä hinnalla myydään neljä tonttia Vuoreksesta. Tonttien saajat valitaan arpomalla. Tontteja voi hakea kaupungin tonttihakupalvelussa. Linkki palveluun ja tarkemmat hakuohjeet sivulla omakotitontin hakeminen.

Tarjousten perusteella myytävät tontit

Tarjousten perusteella myydään yksi tontti Hervannasta, kaksi tonttia Linnainmaalta ja neljä tonttia Vuoreksesta. Tontinostotarjous tehdään tulostettavalla lomakkeella, joka löytyy sivulta omakotitontin hakeminen.

Hervanta

Linnainmaa

Vuores

Yhteystiedot

Kiinteistötoimi, tontit
sähköposti [email protected]
puhelin 040 800 4079
puhelin 040 801 6777